Mennyi tevét érek? Íme a válasz a nagy kérdésre!

Mennyit érsz tevében? – Kattints és tudd meg!

Hány tevét ajánlottak érted az arabok? – szokták viccelődve kérdezni rokonok és ismerősök az egyiptomi/tunéziai/marokkói stb. utazásból hazatérő magyar lányoktól, mivel a nyugatiak számára az asszonyvásárláson kívül a teve is végleg összeforrt az arab kultúrával.

A “Mennyit érsz tevében?” vicces és laza válasz arra a sztereotípiára, ami az arab kultúrával és a tevékkel kapcsolatos. Nyilvánvaló, hogy ez csak egy vicces kérdés, és nem szabad komolyan venni.

A tevék tényleg fontos szerepet játszottak sok arab társadalomban, főként mint haszonállatok és szállítóeszközök, de az asszonyvásárlás és a tevék közötti közvetlen kapcsolat inkább a nyugati kultúrákban élő sztereotípiákon alapszik.

Most a játékos rész: Mennyit ér a barátnőd vagy barátod tevében? Nyilvánvalóan nincs egyetemes szabvány vagy kalkulátor erre a kérdésre, és a válasz nagyban függ a kérdést feltevő humortól és kreativitásától.

Ha valaki tényleg létrehozna egy ilyen “teve-kalkulátort”, az nagyon hasonlítana más szórakoztató online tesztekhez, amelyeket az emberek csak szórakozásból vesznek részt. De fontos megjegyezni, hogy a valós értéket sosem lehet tevékben kifejezni, és minden ember értéke felbecsülhetetlen!

Most megtudhatod, hogy a barátnőd vagy barátod mennyit is érne?

Bővebb – Hány tevét érek?