OTP Bank gépkocsinyeremény sorsolás 2024. szeptember – íme a nyertes szelvények listája

OTP Bank gépkocsinyeremény sorsolás 2024. szeptember – íme a nyertes szelvények listája

Az OTP Bank Gépkocsinyeremény-betétje egyedülálló és izgalmas lehetőséget kínál az ügyfelek számára, hogy megtakarításaik mellett havi rendszerességgel esélyt kapjanak egy vadonatúj autó megnyerésére. A betét nem csupán egy megtakarítási forma, hanem egy izgalmas játék is, ahol minden hónapban új nyerteseket hirdetnek.

A sorsolásokon való részvétel egyszerű: minden betétkönyv egy sorsjegyként funkcionál, így minél több betétkönyvet birtokol valaki, annál nagyobb esélye van a nyereményre. A betétek kamataiból álló nyereményalapból havonta több szerencsés ügyfél is gazdára találhat egy csillogó új autónak.

Az OTP Bank ezzel a programmal nem csak a megtakarításokat honorálja, hanem egy életre szóló élményt is nyújt azoknak, akik részt vesznek ebben a különleges sorsolásban.

A betét kétféle címletben érhető el: 10 000 Ft, 20 000 Ft és 50 000 Ft. Minél nagyobb összegű betétet nyit, annál nagyobb az esélye arra, hogy nyerjen.

Mikor van a sorsolás?

A sorsolást minden hónap 15-én tartjuk (vagy ha az munkaszüneti napra esik, akkor az azt követő banki munkanapon). Akciós jelleggel extra sorsolást is tartunk, melynek időpontjait a hirdetmény tartalmazza.

Hogyan zajlik a sorsolás?

A sorsoláson minden forgalomban lévő betét részt vesz, a címletének arányos súllyal. Ez azt jelenti, hogy egy 50 000 Ft értékű betét ötször nagyobb eséllyel vesz részt a sorsoláson, mint egy 10 000 Ft értékű.A sorsoláson minden forgalomban lévő betét részt vesz, a címletének arányos súllyal. Ez azt jelenti, hogy egy 50 000 Ft értékű betét ötször nagyobb eséllyel vesz részt a sorsoláson, mint egy 10 000 Ft értékű.

Hogyan veheti át a nyertes a nyereményét?

Eldöntheti, hogy a kisorsolt autót kéri, vagy inkább készpénzben szeretné megkapni az autó sorsoláskor számított árát.

Ha az autót szeretné, akkor ezt a sorsolástól számított 30 napon belül jelezze bármelyik bankfiókunkban. Ott megkapja az autó átvételéhez szükséges utalványt.
Ha inkább készpénzt szeretne, azt is bármelyik bankfiókban jelezheti.

OTP autónyeremény 2024. szeptember sorsolási eredmények