Általános szerződési feltételek

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt használná a hírportálunkat. Az ÁSZF határozza meg a hírportál használatára vonatkozó feltételeket és jogokat. Az oldalunk használatával Ön elfogadja és kötelezi magát az ÁSZF betartására.

Felhasználói kötelezettségek

A hírportált csak jogosult módon használhatja, és nem követhet el semmilyen törvényt vagy szabályt sértő tevékenységet.

Nem terjeszthet, publikálhat vagy továbbíthat jogvédett tartalmat, hamis, megtévesztő vagy sértő anyagokat.

Nem használhat automatizált eszközöket vagy más módszereket a hírportálunk vagy a felhasználók adatainak gyűjtésére vagy károsítására.

Jogi nyilatkozat

Hozzászólások:

A hírportálunkra közvetlenül nem engedélyezünk hozzászólásokat. Hozzászolásokra csak a Facebook oldalunkra posztolt tartalmak kommentszekciójában van lehetőség. Ez azt jelenti, hogy minden vélemény tulajdonosának vállalnia kell nevét a véleményéhez. Mivel a hozzászólások konkrét személyekhez köthetők, akiknek a neve és elérhetősége leellenőrizhető, ezért jogi aggály esetén az üzemeltető a felelősséget a hozzászólóra hárítja. A hozzászólásokat nem áll módunkban szűrni, ezért felelősséget nem tudunk vállalni ezek tartalmáért.

Panasz vagy jogsértés esetén bármely hozzászólást indoklás nélkül jogunkban áll törölni.

Kérjük olvasóinkat, hogy kommentjei előtt mérlegelje annak helyénvalóságát és jogszerűségét.

Egyéb jogi nyilatkozat:

Amennyiben a szerkesztőségünkhöz eljuttatott információkat mi nem kértünk és nem szándékosan közöltek velünk, nem őrzünk meg és nem adjuk tovább. Nem vállalunk felelősséget ezekért az adatokért.

A tudatosan átadott magántermészetű adatokat kizárólag az átadott célra használjuk fel. Ezen adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk tovább más célra, harmadik személlyel soha nem osztunk meg ilyen adatokat.

A kiadó minden elvárható módszerrel védi a magántermészetű adatokat attól, hogy részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek.

Tartalom és tulajdonjog

A hírportálunkon megjelenő tartalom (pl. cikkek, képek, videók) a szerzői jogokkal védett lehet. Semmilyen módon nem jogosult másolni, reprodukálni, terjeszteni vagy módosítani ezt a tartalmat a jogtulajdonos engedélye nélkül.

A hírportálunkon megjelenő tartalom kizárólag tájékoztatás céljából kerül közzétételre. Nem vállalunk felelősséget a tartalom pontosságáért vagy teljességéért, és nem tekinthető jogi vagy szakmai tanácsadásnak.

Harmadik fél tartalma és linkek

A hírportálunkon található hivatkozások és linkek harmadik fél weboldalaira vezethetnek. Ezek a linkek kizárólag a felhasználók kényelmét szolgálják. Nem vállalunk felelősséget a harmadik fél weboldalainak tartalmáért vagy tevékenységéért.

Az Ön saját felelőssége ellenőrizni a harmadik fél weboldalainak feltételeit és adatvédelmi gyakorlatait, mielőtt azokat használná vagy személyes adatokat közölne velük.

Adatvédelem

Az adatkezeléssel és az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatban a hírportálunk Adatvédelmi Tájékoztatója irányadó. Kérjük, olvassa el és értse meg az Adatvédelmi Tájékoztatót, hogy tájékozódjon az adatvédelmi gyakorlatunkról és az Ön jogairól.

Felelősségkorlátozás

A hírportálunkat „ahogy van” alapon biztosítjuk, és nem vállalunk felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, ami a hírportál használatából vagy a tartalmával kapcsolatos.

Nem vállalunk felelősséget az oldal hibáiért, szüneteléséért vagy bármilyen technikai problémáért, amely a hírportál használatával kapcsolatos lehet.

Módosítások

Fenntartjuk a jogot az ÁSZF módosítására bármikor, indoklás nélkül. Az esetleges módosításokról értesítést küldünk Önnek vagy közzétesszük az oldalunkon.

Joghatóság és vitarendezés

Az ÁSZF-et a Magyarországi jog rendelkezései szerint kell értelmezni és érvényesíteni.

Bármely jogi vitát vagy követelést a magyar bíróságok elé terjesztünk.

Kedves olvasónk! új piacralépőként előfordulhat hogy az oldalon bármely jellegű hibát talál. Ezen esetben kérjük jelezze felénk mindezt.
Amennyiben bármilyen kérdése vagy aggálya merül fel az ÁSZF-fel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Oldalunk MTI hírfelhasználó