Blog

13 tipp a sikeres garázsvásárhoz

Egyre népszerűbbek hazánkban is a garázsvásárok. Hogyan lehet sikeres a megunt holmik háznál történő eladása?

Tovább olvasom

A teljes felsőoktatást megmozgatták a BME Egyetemi Napok

Tízes skálán 8,9-re értékelték a BME Egyetemi Napok színvonalát a szervezők által megkérdezett résztvevők, tízből kilencen pedig biztosan tudják, hogy jövőre is ott lesznek Budapest legnagyobb hallgatói fesztiválján. A háromnapos.

Tovább olvasom

Lassult az olaszországi infláció augusztusban

Csaknem 20 hónapos minimumra lassult az olaszországi infláció augusztusban.

Tovább olvasom

Levesdiéta: Így lesz egészséges a fogyás

Régóta tudjuk, hogy a fogyni vágyók gyakran akár úgy is belevágnak egy diétába, hogy arról nem tudják, valóban hatásos és legfőképpen egészséges-e. A nem megfelelő fogyókúra jó esetben csak nem.

Tovább olvasom

Híres magyar sorozatgyilkosok – 10 vérfagyasztó igaz történet (18+)

Mostani cikkünkben utánajárunk híres magyar sorozatgyilkosok történeteinek. Ezek a tragikus események a média hatására örök lenyomatként maradtak velünk.

Tovább olvasom

Minden eddiginél több reklámot kaphatunk e-mailen a jövőben

10 évvel ezelőtt is volt, aki az e-mail marketing halálát vetítette előre, ezzel szemben még mindig ez a legjobb megtérüléssel rendelkező online marketing eszköz a cégek kezében. Gál Kristóf vállalkozófejlesztő.

Tovább olvasom

Korunk népbetegsége: az önbizalomhiány

Az emberek több mint 90%-a küzd súlyos önbizalomhiánnyal vagy kezelendő önértékelési zavarral, ezeknek a kialakulásához ugyanis trauma sem kell. Nem véletlenül nevezik korunk népbetegségének: olyanok is harcolnak vele, akikről álmodban.

Tovább olvasom

Kiderült, milyen idős laptopokat használnak a magyarok

Kutatás: a válaszadók fele vett laptop alkatrészt az elmúlt egy évbenSzinte kivétel nélkül az összes hazai háztartásban van saját tulajdonú laptop, de céges eszközt is közel minden második magyar használ,.

Tovább olvasom

Átlépte a határt a magyar terep akadályfutó brand

Európa legtechnikásabb akadálypályáival hamarosan három másik országban is találkozhatunk Már külföldön is megkezdte hódító útját a Running Warriors terep akadályfutó verseny, amely nyolcadik éve állít profi akadályaival jelentős kihívást a.

Tovább olvasom

Jelentős értékre elkövetett rablás miatt emelt vádat az ügyészség négy férfi ellen

Jelentős értékre elkövetett rablás miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség négy férfi ellen, aki 2020 decemberében egy cégvezetőt rabolt ki I. kerületi otthonánál, több mint 30 millió forintot erőszakkal megszerezve..

Tovább olvasom