Izgalom a végső pillanatokra: Kiderül, ki nyeri a Sztárban sztár All Stars jubileumi évadát!

Már csak néhány nap, és kiderül, ki emelheti a magasba a győztes trófeát a Sztárban sztár All Stars jubileumi évadában! Az október 19-i döntőben a versenyzők, Gubik Petra, Puskás Peti, Péter Srámek és Oláh Gergő, izgalmas szólóprodukciókkal és duettekkel készülnek, amelyeket sztársegítőik, köztük Rúzsa Magdi, Kasza Tibi, Curtis és Radics Gigi fognak támogatni.

A múlt szombaton kialakult a TOP 4-es mezőny, így most már csak egy lépés választja el az énekeseket a végső győzelemtől. A döntőben a versenyzőknek kétszer kell színpadra lépniük, és csupa megható dallal készülnek. Gubik Petra a nemrég elhunyt Tompos Kátya „Magányos csónak” című dalát adja elő, míg Péter Srámek Josh Groban klasszikusát, a „You raise me up”-ot hozza el. Puskás Peti a Piramis „Szállj fel magasra” slágerét, Oláh Gergő pedig Demjén Ferenc „Hogyan tudnék élni nélküled?” dalát énekli.

De ez még nem minden! Az ország házibulijában ezen a szombaton még több neves előadóművész csatlakozik a TOP 4 énekeshez. Gubik Petra Rúzsa Magdival énekel duettet, ahol Marsalkó Dávid bőrébe bújva közös dalukat, a „Szeretni, akit nem lehet”-et adják elő. Péter Srámek Szinetár Dórát utánozza, és Kasza Tibivel közösen a „Nézz rám istenem” slágert éneklik. Puskás Peti Majka szerepében lép fel, és Curtis-szel együtt a „Füttyös” című dallal szórakoztatják a közönséget. Oláh Gergő pedig Emilio bőrébe bújik, és Radics Gigivel a „Ne nézz vissza rám” 2019-es verzióját elevenítik fel.

A döntő estéjén a zsűri, amelyet Liptai Claudia, Hajós András, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András alkot, már nem pontoz, csupán véleményezi a produkciókat. Emellett a TOP 12-es mezőnyből kiesett versenyzők is visszatérnek egy-egy közös produkció erejéig. Pál Dénes, Sipos Tomi, Zámbó Krisztián és Szabó Ádám az Il Divo „Time to say goodbye” című dalát adják elő, míg Tolvai Reni, Vastag Tomi, Tóth Gabi és Oláh Ibolya a Saragossa Band egyik vidám egyvelegével készülnek.

Izgalmakkal teli este vár ránk, ahol végre kiderül, ki érdemli meg a Sztárban sztár All Stars győztesének címét! Ne maradj le róla!