Beismerő vallomást tett az angyalföldi gyilkossággal vádolt férfi

Teljes körű feltáró jellegű beismerő vallomást tett az a kedden elfogott férfi, aki a gyanú szerint múlt csütörtökön egy XIII. kerületi társasházban megölt egy 27 éves nőt. – tudta meg az MTI, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) által tartott sajtótájékoztatón szerdán. A BRFK szóvivője, Csécsi Soma részleteket osztott meg az esetről.

A borzalmas gyilkosság a Véső utcai társasház egyik lakásában történt, – ahogy arről ebben a cikkünkben is beszámoltunk – és azonnal kiderült, hogy idegenkezűség áll a háttérben. A BRFK az emberölés miatt azonnal nyomozást indított. A gyors és hatékony munka eredményeként a rendőrök gyorsan azonosították a gyanúsítottat, egy 35 éves férfit, akiről elfogatóparancsot adtak ki, és hajtóvadászatot indítottak.

A gyanúsítottat végül a harmadik kerületi Római-parton sikerült elfogniuk. – erről szintén beszámoltunkMiután előállították, az elkövető beismerő vallomást tett. Elmondta azt is, hogy a bűncselekmény után öngyilkossági szándékai voltak és az Északi összekötő vasúti hídra ment, de végül meggondolta magát és nem vetett véget életének. Ezután egy romos épületben bújkált a hatóságok elől, nem messze onnét, ahol végül elfogták.

A legmegdöbbentőbb tény az, hogy a beismerő vallomása szerint a férfi a gyilkosság elkövetése után elhagyta a helyszínt, de mikor észrevette, hogy esik az eső, egyszerűen visszament a lakásba és magához vett egy esernyőt. Ezt követően végleg távozott a tett helyszínéről.

Frissítés:
A rendőrség az elfogásról videót is tett közzé a PoliceHungary Youtube csatornán


Kövess minket Facebookon is!


Indexkép: Budapest, 2023. július 14. Bűnügyi technikus helyszínel 2023. július 14-re virradóan egy XIII. kerületi társasház előtt, miután az egyik lakásban holtan találtak egy 27 éves nőt. A gyilkosság feltételezett elkövetője után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: MTI