A jövő autóját mutatja be a BMW a debreceni Campus Fesztiválon

Egyedülálló és izgalmas bemutatónak lehet részesei a debreceni Campus Fesztiválra látogatók, hiszen a BMW itt mutatja be legújabb tanulmányautóját, az i Vision Circulart. Ez a különleges jármű a BMW kompakt modellcsaládját vetíti előre 2040-re, és egyértelműen jelzi a vállalat hosszú távú elkötelezettségét a fenntartható személyes mobilitás iránt.közölte az autógyár július 18.-án kedden az MTI-vel.

Az i Vision Circular egy négyüléses tanulmányautó, amely teljes egészében elektromos meghajtással rendelkezik. Ez a koncepcióautó tökéletesen tükrözi a BMW Group vízióját. A vállalat célja az, hogy a jövőbeni járművek tervezésénél és fejlesztésénél olyan megoldásokat alkalmazzon, amelyek minimalizálják az ökológiai lábnyomot és hozzájárulnak a fenntartható jövőhöz. – derül ki a közleményből.

A tanulmányautó mellett a már sorozatgyártásban kapható, szintén teljesen elektromos BMW iX modell is bemutatásra kerül a rendezvényen.

A debreceni Campus Fesztivál kiváló lehetőséget nyújt a közönségnek, hogy közelebbről megismerje és megélje a jövő mobilitási trendjeit. Az elektromos járművek egyre növekvő népszerűsége és a fenntartható közlekedés iránti igény jelzi, hogy az i Vision Circular és a BMW iX modellek fontos szerepet játszanak a jövő mobilitásának alakításában.


Indexkép: A kiemelt kép csak illusztráció, a képen egy BMW i8 látható – Fotó: Pixabay
Forrás: MTI

    Köszönöm, hogy elolvastad a cikket. Az Imprex hírportál alapítója vagyok és jelenleg egyedül üzemeltetem a weboldalt. Jelenléteddel hozzájárulsz, hogy hírportálom növekedhessen és egyre több emberhez juthassanak el az Imprexen közzétett hírek.