A rendőrség elfogta azt a férfit, aki elrabolta és megerőszakolta feleségét

Elfogták a rendőrök azt a férfit aki autójába kényszerítette, gyilkossággal fenyegette és meg is erőszakolta feleségét. Derült ki Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán, a police.hu-n közzétett információiból. – tudta meg az MTI

Az események július 12-én kezdődtek, amikor egy kétségbeesett nő segítséget kért egy élelmiszerbolt eladójától. Kiderült, hogy a nőt hazafelé tartva otthona közelében várta meg külön élő férje. A férfi hirtelen megmarkolta a nő haját, majd erővel betuszkolta a kocsija csomagtartójába, miközben ő kiabált és próbált szabadulni. Sajnos a nő sikertelenül küzdött, férfi pedig egy domonyvölgyi erdős területre vitte.

Az elkövető itt feleségét késsel fenyegette és megerősagolta. Ezt követően a férj beültette a nőt a kocsijába, és átkeltek a Dunán. Az áldozat egy itt egy szökési kísérlettle is megpróbálkozott, hangosan kiabált segítség után, am seki sem tett semmit, annak ellenére sem, hogy a férj ismét erőszakkal rángatta vissza a nőt az autóba és sietve elhajtott a helyszínről.

Elfogását követően a férfi tagadta fő bűneit, a nemi erőszakot és az élet kioltására irányuló fenyegetőzést. Elmondása szerint az együttlétbe felesége beleegyezett.

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki elrabolta és megerőszakolta feleségét
Budapest, 2023. július 19. A letartóztatását elrendelő bírósági tárgylásra állítanak elő rendőrök egy férfit Budapesten 2023. július 14-én. A rendőrség a letartóztatott férfival szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást. MTI/Mihádák Zoltán

Az eset kapcsán a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése miatt folytat eljárást.


Indexkép: Budapest, 2023. július 19. A letartóztatását elrendelő bírósági tárgylásra állítanak elő rendőrök egy férfit Budapesten 2023. július 14-én. A rendőrség a letartóztatott férfival szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást. MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: MTI

    Köszönöm, hogy elolvastad a cikket. Az Imprex hírportál alapítója vagyok és jelenleg egyedül üzemeltetem a weboldalt. Jelenléteddel hozzájárulsz, hogy hírportálom növekedhessen és egyre több emberhez juthassanak el az Imprexen közzétett hírek.