Ács Városi Vigasságok 2024 – programok, infok

Az Ács Városi Vigasságok 2024 június 21-23. között kerül megrendezésre a Zichy parkban.

A rendezvény számos közösségi és kulturális programot kínál, többek között helyi és sztárfellépőkkel, valamint különféle gasztronómiai élményekkel várják a látogatókat.

A programok között minden korosztály megtalálja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget, legyen az borkóstoló, helyi ételek és italok kóstolása, vagy különböző szórakoztató események

Pénteken a Hooligans és a Lord zenekarok lépnek színpadra, hogy fergeteges hangulatot teremtsenek a nyitó napon. Szombaton a Magna Cum Laude együttes biztosítja a jó hangulatot, vasárnap pedig a 4S (Négyes Street) zárja a rendezvényt.

“Ünnepeljünk együtt! Június 21-22-23-án végre lazíthatunk kicsit, ugyanis jön az egész évben várt ÁCSI VÁROSI VIGASSÁGOK! Írjátok be a naptárba, ne maradjatok le!

A belépés ingyenes! Megosztásokat köszönjük!
Sajnálattal értesítjük az érdeklődőket, hogy a Magna Cum Laude zenekar 2024. június 22-re tervezett koncertje az Ácsi Városi Vigasságokon hirtelen jött BETEGSÉG MIATT ELMARAD!

A zenekar menedzsmentjével azon dolgoztunk a mai napon, hogy a közönség ne maradjon élőzenei produkció nélkül, így 21.00 órai kezdéssel CHARLIE ÉS ZENEKARA lép a Városi Vigasságok színpadára.

Továbbra is várunk mindenkit szeretettel! Köszönjük a Magna Cum Laude stábjának a lelkiismeretes segítségnyújtást, és természetesen köszönjük Charlienak és zenekarának, hogy elvállalták az esti koncertet. Emellett Mező Misinek mielőbbi felépülést és gyors gyógyulást kívánunk! Az ilyen helyzetekre nem lehet felkészülni, csak improvizálni tudunk és megtenni mindent annak érdekében, hogy a rendezvényre érkezők jól érezzék magukat! Megértéseteket köszönjük!”  – közöték a szervezők