Aldi mennyiségi korlátozás 2024 – infok itt

Az ALDI Magyarország jelenleg nem alkalmaz általános mennyiségi korlátozást termékeire 2024-ben. Azonban, fenntartják a jogot arra, hogy bizonyos termékek esetében ideiglenesen korlátozzák a vásárolható mennyiséget, ha azt ellátási gondok vagy más okok indokolják.

Ezt a korlátozást az üzletekben kihelyezett táblák jelzik, és az ALDI online felületein is frissítik az információkat. Jelenleg (2024. május 3.) nem áll rendelkezésre információ általános mennyiségi korlátozásokról 2024-ben.

Az ALDI online felületein tájékozódhatsz a legfrissebb információkról:

A vásárlás megkönnyítése érdekében javasoljuk, hogy vásárlás előtt ellenőrizd az ALDI online felületeit, vagy kérdezd meg az üzletben dolgozókat az esetleges mennyiségi korlátozásokról.

Ezen kívül, az ALDI Magyarország a következőképpen igyekszik biztosítani a termékek elérhetőségét a vásárlók számára:

  • Szoros együttműködés beszállítókkal: Az ALDI folyamatosan együttműködik beszállítóival a zökkenőmentes ellátás biztosítása érdekében.
  • Raktározási kapacitás bővítése: Az ALDI bővíti raktározási kapacitását, hogy nagyobb készletet tudjon tárolni a termékekből.
  • Logisztikai hatékonyság javítása: Az ALDI folyamatosan fejleszti logisztikai folyamatait, hogy a termékek minél gyorsabban eljussanak az üzletekbe.