Az Unibrace körömszabályozás és a Balsan kezelés: Útmutató a hatékony lábápoláshoz

Lábunk egészsége érdekében fontos, hogy azokat mindig gondozzuk és ehhez nélkülözhetetlen a rendszeres körömvágás és a különféle kezelések elvégzése. Cikkünkben két innovatív technikát mutatunk be, az egyik az Unibrace körömszabályozás, a másik pedig a Balsan kezelések. Ez a két módszer optimális lábápolást tesz lehetővé számunkra.

Unibrace körömszabályozás

Az Unibrace körömszabályozás egy olyan forradalmian új módszer, amely a kényelemre és a precizitásra helyezi a hangsúlyt. Ezt az eljárást Lengyelországban dolgozták ki és egy teljesen fájdalommentes kezeléssel segítik a körmök szabályozását. A hagyományos módszerek mellett ez a kezelés sokkal könnyebben kivitelezhető. A hagyományos módszer fájdalmas, hiszen a benőtt körmöket kifeszítik, illetve sok esetben ehhez egy kampót is használnak. Az Unibrace eljárás a Spange módszer egyik továbbfejlesztett változata. A drótot egy speciális eszköz segítségével a kívánt formára hajlítják és azt helyezik rá a körömre. A körmön a drótot tovább tudják formázni. Magát a körmöt egy speciális szerrel kenik be, amely azt felpuhítja és így idővel könnyedén a megfelelő irányba tud majd nőni. Az eljárás teljesen fájdalommentes és még a gyulladt körmökön is bátran alkalmazható. Ezt a módszert a szakemberek egy továbbképzés keretében sajátíthatják el.

Balsan kezelés

A Balsan kezelés során a termékcsaládhoz tartozó termékekkel kíméletesen és egyszerűen gondozhatjuk lábainkat. Hosszan tartó eredményt érhetünk el például a bőrkeményedések eltávolítása kapcsán. Fertőtlenítő lábdezodor, kéz és lábápoló krém, professzionális hámlasztó készlet, fertőtlenítő lábsó és lábpúder, gyógynövényes balzsam és bőroldó folyadék is megtalálható a termékek között. Ezekkel a termékekkel akár otthonunkban is elvégezhetjük a kezeléseket. Áztassuk be a lábunkat egy fertőtlenítő lábsóval elkevert vízben, hámlasszuk le kíméletesen a szettel a bőrkeményedésünket vagy használjuk a bőroldót. A kezelés végén ne feledkezzünk el a hidratálásról sem. Az optimális eredmények eléréséhez legalább hetente egyszer végezzük el a kezelést. A következetesség elengedhetetlen az egészséges lábak érdekében.

A körömszabályozás és a Balsan kezelés kombinációjával egy átfogó és hatékony lábápolási rutint végezhetünk. Ha mi magunk nem szeretnénk ezzel foglalkozni, akkor keressünk fel egy pedikűrös szakembert, aki segíthet abban, hogy egészségesek legyenek a lábaink. A körömszabályozást pedig mindenképpen bízzuk a szakemberre.