Boldog születésnapot, kicsi hercegnő! – születésnapi köszöntők 2 éves kislánynak

Egy születésnap mindig különleges alkalom, de amikor egy kicsi hercegnő ünnepli a második születésnapját, az igazán különleges pillanat. Ez az időszak tele van felfedezéssel, nevetéssel és rengeteg szeretettel.

A következő születésnapi köszöntők segítenek kifejezni az örömöt, amit ez a nap hoz. Legyen szó rövid, kedves üzenetről vagy hosszabb, szívhez szóló jókívánságról, ezek a köszöntők biztosan mosolyt csalnak majd a szülinapos arcára.

Rövidebb köszöntők

 1. Boldog születésnapot, kicsi hercegnő!
 2. Két éves lettél, édesem, boldog születésnapot!
 3. Nagyon sok puszit küldök neked szülinapodra!
 4. Két éve hozol fényt életünkbe, boldog szülinapot!
 5. Szülinapod alkalmából minden jót kívánok!
 6. Boldogságban gazdag születésnapot, drágám!
 7. Két éves lett a legcsodásabb kislány!
 8. Boldog második szülinapot, hercegnő!
 9. Nevetésben és örömben gazdag születésnapot kívánok!
 10. Legyen varázslatos a születésnapod, kicsi lány!
 11. Két éves lettél, nagyon szeretünk téged!
 12. Boldog születésnapot, te kis tündér!
 13. Két gyertyát fújsz el ma, boldog szülinapot!
 14. Legyen tele a napod szeretettel és boldogsággal!
 15. Két év boldogság veled, boldog szülinapot!
 16. Kívánok neked csodás születésnapot, hercegnő!
 17. Ma te vagy a legcsillogóbb csillag, boldog szülinapot!
 18. Születésnapod alkalmából sok puszit küldök!
 19. Boldog születésnapot a legédesebb kislánynak!
 20. Nagyon büszkék vagyunk rád, boldog szülinapot!

Hosszabb köszöntők

 1. Drága kicsi hercegnő, két éve, hogy megszülettél és elhoztad a fényt az életünkbe. Boldog születésnapot kívánunk, sok szeretettel és puszival!
 2. Kedves kislányunk, két évvel ezelőtt léptél be az életünkbe, és azóta minden napunk ragyogóbb. Kívánunk neked boldog születésnapot, tele vidámsággal és szeretettel!
 3. Két éves lettél, és minden egyes nap veled olyan, mint egy mesebeli kaland. Boldog születésnapot, kicsi hercegnő, legyen tele az életed örömmel és nevetéssel!
 4. Drága gyermekem, két évvel ezelőtt megérkeztél hozzánk, és azóta minden nap egy ajándék. Boldog születésnapot kívánunk, sok puszival és öleléssel!
 5. Kicsi lányunk, két éve, hogy megszülettél, és elhoztad a legnagyobb boldogságot az életünkbe. Boldog születésnapot kívánunk, sok-sok szeretettel!
 6. Kedves kislány, ma ünnepeljük második születésnapodat! Kívánom, hogy minden napod olyan csodás legyen, mint te magad! Boldog szülinapot!
 7. Drága kis hercegnőnk, két éve hozol fényt és boldogságot az életünkbe. Kívánunk neked nagyon boldog születésnapot, sok szeretettel!
 8. Két éves lettél, és minden egyes nap veled egy csoda. Boldog születésnapot, drága kicsi lányunk, legyen életed tele szeretettel és boldogsággal!
 9. Kedves kislányunk, két éve, hogy megszülettél, és azóta minden nap egy ajándék. Boldog születésnapot kívánunk, sok puszival és öleléssel!
 10. Drága gyermekünk, két évvel ezelőtt érkeztél hozzánk, és azóta minden napunk ragyogóbb. Kívánunk neked boldog születésnapot, tele vidámsággal és szeretettel!
 11. Kicsi lányunk, két éve, hogy megszülettél, és elhoztad a legnagyobb boldogságot az életünkbe. Boldog születésnapot kívánunk, sok-sok szeretettel!
 12. Kedves kislány, ma ünnepeljük második születésnapodat! Kívánom, hogy minden napod olyan csodás legyen, mint te magad! Boldog szülinapot!
 13. Drága kis hercegnőnk, két éve hozol fényt és boldogságot az életünkbe. Kívánunk neked nagyon boldog születésnapot, sok szeretettel!
 14. Két éves lettél, és minden egyes nap veled egy csoda. Boldog születésnapot, drága kicsi lányunk, legyen életed tele szeretettel és boldogsággal!
 15. Kedves kislányunk, két éve, hogy megszülettél, és azóta minden nap egy ajándék. Boldog születésnapot kívánunk, sok puszival és öleléssel!
 16. Drága gyermekünk, két évvel ezelőtt érkeztél hozzánk, és azóta minden napunk ragyogóbb. Kívánunk neked boldog születésnapot, tele vidámsággal és szeretettel!
 17. Kicsi lányunk, két éve, hogy megszülettél, és elhoztad a legnagyobb boldogságot az életünkbe. Boldog születésnapot kívánunk, sok-sok szeretettel!
 18. Kedves kislány, ma ünnepeljük második születésnapodat! Kívánom, hogy minden napod olyan csodás legyen, mint te magad! Boldog szülinapot!
 19. Drága kis hercegnőnk, két éve hozol fényt és boldogságot az életünkbe. Kívánunk neked nagyon boldog születésnapot, sok szeretettel!
 20. Két éves lettél, és minden egyes nap veled egy csoda. Boldog születésnapot, drága kicsi lányunk, legyen életed tele szeretettel és boldogsággal!