Campus Fesztivál Debrecen 2024 – időpont, infok itt!

A Campus Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális eseménye, amely minden évben Debrecenben kerül megrendezésre. A fesztivál célja, hogy összehozza a fiatalokat, és lehetőséget biztosítson számukra arra, hogy megismerjék a hazai és külföldi könnyűzenei szcénát.

A Campus Fesztivál 2024. július 24-28. között kerül megrendezésre a debreceni Nagyerdőben. A rendezvényen több mint 100 fellépő, köztük hazai és külföldi könnyűzenei előadók, valamint dj-k várják a látogatókat. A fesztivál programja változatos, és minden korosztály számára kínál szórakozást.

A fesztivál kiemelt programjai a következők:

  • Nagyszínpad: A fesztivál fő színpadán a hazai és külföldi könnyűzenei előadók lépnek fel.
  • Színpadok: A fesztiválon számos kisebb színpad is várja a látogatókat, ahol különböző zenei műfajokat képviselnek az előadók.
  • Gasztronómiai programok: A fesztiválon számos gasztronómiai program várja a látogatókat. A látogatók megkóstolhatják a különböző magyar és nemzetközi ételeket és italokat.
  • Kulturális programok: A fesztiválon számos kulturális program is várja a látogatókat. A látogatók megtekinthetik a különböző tánc- és színházi előadásokat, valamint a helyi népművészek bemutatóit.

A Campus Fesztivál egy színes és változatos rendezvény, amely minden évben nagy népszerűségnek örvend. A fesztivál kiváló lehetőséget kínál arra, hogy jó zenét hallgassanak, új embereket ismerjenek meg, és kellemes időt töltsenek el családjukkal és barátaikkal.

Íme néhány tipp a fesztiválhoz:

  • Ha szeretné elkerülni a tömeget, akkor érdemes hétköznap érkezni a fesztiválra.
  • Ha szeretné megkóstolni a különböző ételeket és italokat, akkor érdemes előre vásárolni egy fesztiváljegyet, amely tartalmazza a büfékártyát.
  • Ha szeretné élvezni a fellépő művészek műsorát, akkor érdemes előre megnézni a fesztivál programját.

A fesztiválhoz kapcsolódó információk a következő weboldalon találhatók: