Debrecen Drive 2024 – infok itt!

Debrecen Drive 2024 rendezvénye igazán színes és változatos programokkal várja a látogatókat május 24-26. között. A járműkiállítás mellett szakmai konferenciák, kerekasztal beszélgetések és celebfutamok is helyet kapnak, ahol olyan ismert személyiségeknek szurkolhatunk, mint Győrfi Pál, Szujó Zoltán, Koósz Milán, Győziké és Yamina.

A hétvégi napokon a Drive Show keretében napi háromszor látható lesz egy izgalmas bemutató, amely extra attrakciókkal lesz gazdagítva. A gyermeknap alkalmából a szervezők a kicsikre is gondoltak, így a Debrecen Drive kiváló családi program lehetőség. A gyerekeket arcfestés, csillámtetoválás, óriás kirakó, kutyás bemutatók, ingyenes játékok és zenés rendezvények, mint például a Kalap Jakab koncert vagy a BabyRave minidiszkó várják. A Schaeffler MiniDrive-on a gyerekek saját épített kisautóikkal állhatnak rajthoz.

Metal-Sheet Night Drive és a Debrecen Drive szombati és vasárnapi napjaira külön belépőjegy szükséges. A rendezvényt a Nagyerdei Stadion környékén rendezik meg, és mindenkit szeretettel várnak.

Bővebb: Debrecen Drive 2024