Dzsúdló Zalaegerszegen lép fel – infok itt!

Dzsúdló a kortárs magyar zenei élet egyik meghatározó alakja, 2024-ben is aktív koncertezéssel örvendezteti meg rajongóit. A XIII. Zalaegerszegi Sörfesztivál keretében megrendezésre kerülő koncertje különleges élményt ígér, hiszen a fesztivál hangulata és a kiváló sörkínálat tökéletes hátteret biztosít a zenei élvezethez.

A fesztivál május 3-5. között zajlik, és Dzsúdló május 3-án, 22:00-kor lép színpadra. A koncerten várhatóan a legismertebb slágerei mellett új dalokat is hallhat a közönség, amelyek a legfrissebb albumáról származnak. A koncertre a jegyek elővételben és a helyszínen is kaphatók, de érdemes időben beszerezni őket, mivel a korábbi évek tapasztalatai alapján gyorsan elfogynak.

Zalaegerszegi Sörfesztivál nem csupán a koncertekről szól; számos kísérőprogrammal, ízletes ételekkel és természetesen a legjobb hazai és nemzetközi sörmárkákkal várja a látogatókat. A fesztivál egyik kiemelt eseménye a sörfőző verseny, ahol a legjobb házi sörfőzők mérik össze tudásukat.

Ha további részletekre vagy kíváncsi, vagy jegyet szeretnél vásárolni, látogass el a fesztivál vagy az előadó hivatalos weboldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.