Egy ember életét vesztette a 47-es főúton történt balesetben

Halálos közúti baleset történt a 47-es főúton Hódmezővásárhely közelében péntek reggel. – Tudta meg az MTI a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

Egy ember életét vesztette a 47-es főúton történt balesetben
Hódmezővásárhely, 2023. július 7. Összeroncsolódott gépjárművek a 47-es főúton, Hódmezővásárhely közelében, ahol három autó összeütközött 2023. július 7-én. A baleset
ben egy ember meghalt. MTI/Donka Ferenc MTI/MTI Fotószerkesztőség/Donka Ferenc

Korábbi információk szerint a főút 193-as kilóméterénél történt balesetnek két serültje volt, azonban legfrissebb információk szerint egy ember elhunyt. Arról nincsenek információink, hogy az elhunyt személy a két sérült közül került e ki vagy netán egy harmadik félről van szó.

A balesetben három autó ütközött össze és a 47-es főutat lezárták. Az Útinform közlése szerint érdemes az érintett szakasz helyett alternatí útvonalat választani. Kútvölgy felé van lehetőség elkerülni a baleset helyszínét.


Indexkép: Hódmezővásárhely, 2023. július 7. Összeroncsolódott gépjárművek a 47-es főúton, Hódmezővásárhely közelében, ahol három autó összeütközött 2023. július 7-én. A balesetben egy ember meghalt. MTI/Donka Ferenc
Forrás: MTI