Elon Musk az Octagonban rendezné le nézeteltérését Zuckerberggel

Miután Mark Zuckerberg, a Meta (Facebook) első embere bejelentette, hogy egy Twitter alternatívát kíván fejlesztetni. Ezen felbuzdulva a Twitter többségi tulajdonosa, Elon Musk a saját közösségi oldalán invitálta ketrecharcra “távoli kollégáját”. A milliárdos ugyan híres a valós szándékok nélküli közönséghergelő posztjairól, de jelen eset több forrás alapján is komolynak tűnik.

Forrás

Biztos vagyok benne, hogy a világ alig várja, hogy kizárólag Zuck hüvelykujja alatt legyen, alternatíva nélkül

Elon Musk válasza az új Twitterről szóló bejegyzésekre

A híres milliárdos lelkesedése attól a ténytől sem hagyott alább, hogy Zuckerberg Jiojicu-zik, sőt már érmet is nyert a sportágban. Amint a hír a fülébe jutott nem tétlenkedett sokat. Az instagramon egyetlen mondatban reagált Musk felkérésére.

Küldd a címet!

Zuckerberg az Instagramon Musknak

A Tesla vezére nem riadt vissza Zuckerberg válaszától, sőt megerősítette, hogy szándékai komolyak és valóban hajlandó lenne kiállni a Meta vezére ellen egy küzdelemre.

Ha ez komoly, akkor benne vagyok

írja Musk

Az is kiderült, hogy a UFC-gálák helyszínéül szolgáló Vegas Octagonban rendezné le az ügyet, sőt már a bírót is megjelölte. A szervezet méltán híres bírója, Joe Rogan felügyelete alatt szeretne bunyózni.

Az esélyeket tekintve Zuckerberg tűnik esélyesebbnek. A Meta vezére ugyanis jelentősen fiatalabb és komoly küzősport múlttal is rendelkezik, ahogy azt már korábban említettük érmet is nyert nemrég egy Szilícium-völgyben megrendezett fehér öveseknek szóló Jiojicu versenyen.
Ezzel szemben az 51 éves Musk súlyelőnyben van és saját elmondása szerint egyedi fogású technikájával győzné le ellenfelét, ami a következő:
„ráfekszik ellenfelére, és nem csinál semmit”.


Indexkép: AFP/Mandel Ngan és Alain Jocard
Forrás: A nem mindennapi eseményről a Magyar Hírlapról és a Hiradó.hu-ról tájékozódtunk