Ettől a beszélgetéstől senki nem lesz allergiás! 

Ugyanis egy roppant érdekes és fontos témáról beszélget a Biró Zsolt március 28-án este 8 órától a Fáklya Rádió Cool-Túra című műsorában dr. Németh Csaba élelmiszer-mérnökkel, címzetes egyetemi tanárral, aki nem mellesleg a ToTu fejlesztési igazgatója.

Na, de mi is az a ToTu? Nos, a hivatalos Facebook oldaluk szerint a ToTu tojásfehérje termékcsalád ideális helyettesítője a hagyományos tejtermékeknek. S hogy ez miért roppant fontos és nélkülözhetetlen a mai világban? Mert egyre több embernek nyújt nélkülözhetetlen megoldást. 

„Egyre több ember él kimutatott étel-érzékenységgel. Mi tojásfehérje-alapú tejtermék helyettesítőinkkel túró-, tejföl-, krémsajt- és ízesített tejtermék-alternatívákat biztosítunk a tejfehérje-allergiásoknak, laktózérzékenyeknek. Sőt, mivel a tojásfehérjében szénhidrát és zsír sem található, ezek a magyar fejlesztésű és gyártású termékek a diétázók és sportolók körében is egyre és egyre népszerűbbek” – mondta el dr. Németh Csaba, a ToTu fejlesztési igazgatója.

Dr. Németh Csaba pedig nem a levegőbe beszél, hiszen élelmiszer-mérnöki diplomával rendelkezik, szakmájának címzetes egyetemi tanára. Van tehát rálátása bőven arra, hogy a ToTu termékek ne csak megfelelőek legyen az étel-érzékenyeknek, hanem élvezhetőek is. Mert sajnos sok egészségesnek mondott terméke még mindig ott toporog, hogy bár fogyaszthatók, finomnak semmiképp sem mondhatók. A ToTu viszont ebben is a legjobbat kívánja nyújtani, azért is alkalmas olyan kiváló szakembereket fejlesztési igazgatóként, mint Biró Zsolt csütörtöki beszélgetőpartnere. 

A számos érdekes téma mellett az is egészen biztosan előkerül, hogy a ToTu termékeket nem csak az allergiások, hanem a különféle étrendet fogyasztók is nyugodtan használhatják: tökéletesen beilleszthetők a termékek például a paleo és a keto étrendbe is. 

Biró Zsolt már nagyon készül a kérdésekkel, mert egy tényleg kimeríthetetlen témakörbe csapnak bele, egy olyan szakemberrel, aki ezen a területen garantált, hogy minden tud, és tapasztalt már sok mindent. Izgalma és informatív lesz, az egyszer biztos! 

Hallgassátok a Fáklya Rádió Cool-Túra című adását március 28-án, este 8 órától www.faklyaradio.hu linkre kattintva, vagy akár nézzétek élőben a beszélgetést a twitch.tv/faklyaradio oldalon.