Február 4-ig tart a nutribullet nyereményjáték: Mixelj, mozdulj, nyerj

Az egészséges életmód kialakítása sosem volt ilyen izgalmas és könnyű! A NutriBullet most egy lenyűgöző nyereményjátékkal kedveskedik mindazoknak, akik szeretnék felfrissíteni mindennapjaikat és lendületet venni az egészségükért tett erőfeszítéseikhez. A “Mixelj, Mozdulj, Nyerj!” nevű lehetőség február 4-ig tart!

A NutriBullet mindig is az egészséges táplálkozás és a könnyű életmód szószólója volt, és most ezt a küldetést még vonzóbbá teszi egy fantasztikus nyereményjátékkal. A részvétel egyszerű és szórakoztató, miközben lehetőséget teremt arra, hogy kipróbálja a NutriBullet kiváló minőségű turmixgépeit, amelyek segítenek a vásárlónak egészségesebb és boldogabb életet élni.

Mixelj, mozdulj, nyerj

A nutribullet® Mixelj, Mozdulj, Nyerj promóció 2024. január 4. és február 3. között zajlik. Ha bármilyen nutribullet® vagy magic bullet® trumixgépet vásárolsz a promóció ideje alatt, akkor regisztrálhatsz a nutribullet.com/hu-hu/nyeremenyjatek oldalon adataid megadásával.

A regisztrációt követően kapni fogsz egy e-mailt a kisgep@kisgep.hu e-mail címről, amelyben csatolnod kell a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.

Az aznapi beküldött pályázatok között naponta két nyertest sorsolunk ki, akik 1-1 db Canyon TWS10-es vezetéknélküli fülhallgatót nyernek.

A promóció végén pedig kisorsoljuk a fődíjat, egy Garmin Vivoactive 5 okosórát.

A Promóció során regisztrált Résztvevők között a Promóció időtartama alatt naponta egy alkalommal kerül sor a napi ajándék kisorsolására. A sorsolást a Szervező véletlenszerűségen alapuló sorsoló program segítségével sorsolja ki.

A főnyeremény kisorsolására 2024.02.05.-én kerül sor, melyet a Szervező véletlenszerűségen alapuló sorsoló program segítségével sorsolja ki.