Foci EB 2024 tippjáték – íme a lehetőségek

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnoksággal kapcsolatban számos tippjáték lehetőség érhető el, ahol értékes nyereményeket lehet nyerni. Íme néhány kiemelkedő opció:

iPon.hu Tippjáték

Az iPon.hu 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság tippjátékában értékes nyereményeket lehet nyerni, beleértve elektronikai eszközöket. A résztvevők pontokat gyűjthetnek a meccsek eredményeinek megtippelésével. Regisztráció szükséges a játékhoz. További részletek itt.

Kockashop Tippjáték

A Kockashop.hu 2024-es EB tippjátékában LEGO® készleteket lehet nyerni. A résztvevők pontokat gyűjthetnek a helyes tippekkel, amelyeket LEGO® készletekre válthatnak be. A játék 2024. június 10-én kezdődik és július 14-én zárul. További részletek itt.

24.hu Tippjáték:
A 24.hu applikációján keresztül futó tippjátékban a résztvevők értékes nyereményekért versenyezhetnek, mint például egy Hisense 55U7KQ 4K UHD Smart TV, egy Hisense HS214 Soundbar, vagy a hivatalos EB meccslabda. Minden tippeddel pontokat gyűjthetsz az Eb végéig.

Extra pontokért az első meccs kezdetéig megtippelheted a gólkirályt és a győztes csapatot is. A döntő után a 10 legtöbb pontot elérő játékosunkat emailben értesítjük, hogy lehetőséget kapnak a játékot befejező kvíz kitöltésére. A válaszokat 2024. július 20-ig várják. A helyesen válaszoló játékosok között sorsoljuk ki a nyereményeket. (24.hu Tippjáték)​.

A nyertesek nevét a játék végén az focieb2024.24.hu oldalon tesszük közzé.

Media Markt Tippjáték: A Media Markt is szervez egy tippjátékot, ahol a résztvevők regisztráció után tippelhetnek a meccsek eredményeire. A nyeremények között találhatók vásárlási utalványok és egyéb értékes ajándékok​ (MMapp)​.

Házak Áruháza Tippjáték: Ez a tippjáték értékes vásárlási utalványokat kínál nyereményként, például 50.000 Ft, 25.000 Ft és 10.000 Ft értékben. A regisztráció és a tippelés egyszerűen elvégezhető a weboldalukon​ (Házak Áruháza)​.

június 14-én indul az Oázis Computer és az Acer közös foci EB nyereményjátéka. Regisztrálj, tippeld meg a mérkőzések végeredményét és nyerd meg az értékes …
Játék itt: Oázis Computer tippjáték

Ezek a lehetőségek kiváló módot kínálnak arra, hogy még izgalmasabbá tegyük a 2024-es foci EB-t, és akár értékes nyereményekre is szert tegyünk. Ne felejtsd el ellenőrizni a részvételi feltételeket és a játékszabályzatot minden egyes platformon!