Halott Pénz a Puskás Arénában 2024 – infok itt!

A Halott Pénz zenekar 2024. június 8-án ad koncertet a Puskás Arénában. A koncert a zenekar 20. születésnapját ünnepli.

Az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Halott Pénz 3 teltházas Budapest Aréna és 12 teltházas Budapest Parkos koncert, rengeteg sláger és szakmai díj után emeli a tétet, és 2024. június 8-án a Puskás Arénában a rajongóikkal együtt egy felejthetetlen show-val ünneplik meg a Halott Pénz-sztori 20. születésnapját!

2004-ben jelentek meg Marsalkó Dávid első dalai Halott Pénz néven, 2013 óta pedig már egy hétfős zenekarral vált egy ország kedvencévé. Az elmúlt 10 évben nincs olyan hazai slágerlista, amelyen ne szerepelne a Halott Pénz neve, napjainkban az ország egyik legnépszerűbb zenekaraként ünnepelhetjük őket.

„A Halott Pénzt a közönség szeretete vitte végig azon a különleges úton, amit eddig bejártunk és most együtt elértünk oda, hogy becélozhatjuk Magyarország legnagyobb koncert helyszínét, a Puskás Arénát! Szeretném, ha együtt ünnepelhetnénk ezt a 20 évet mindenkivel, aki szereti a dalainkat és megígérjük, hogy új szintre fogjuk emelni a hazai koncertélmény fogalmát!” – mondta el a jubileumi koncert apropóján Marsalkó Dávid.

A koncert szervezői kiemelték, hogy a koncert egy különleges produkció lesz, amely a zenekar 20 éves történetét eleveníti fel. A koncerten a zenekar korábbi dalaival együtt új szerzemények is elhangzanak majd.

A koncertre mindenképpen érdemes jegyet vásárolni, mert ez egy felejthetetlen élmény lesz.