Hauber Zsolt élőben válaszol csütörtök este

Az online hallgatható Fáklya Rádió kulturális magazinjában a Cool-Túrában Bíró Zsolt vendége január 25-én, csütörtökön 20 órától a magyar könnyűzenei élet egyik nagyágyúja, Hauber Zsolt lesz. Mint mindig, most is érdemes lesz hallgatni az adást!

A Fáklya Rádió csütörtök esti műsorsávjában hétről-hétre érdekes, izgalmas és különleges emberek válaszolnak Biró Zsolt kérdéseire. A vendégek sokszínűsége mutatja: a magyar kulturális élet igencsak pezsgő, Bizso pedig mindig tudja, hogy mit kérdezzen és hogyan. Nem véletlen tehát, hogy eddig még senki nem mondott nemet az egyre ismertebb szakembernek.

Január 25-én este 8 órától a stúdióban Hauber Zsoltot köszönti, akit tulajdonképpen annyira nem is kell bemutatni. Hiszen aki egy kicsit is jártas a magyar könnyűzenei világban, annak ismerősen cseng a név.

Az egykori őrületesen sikeres Bonanza Banzai egyik alapítótagja és zeneszerzője amihez nyúlt, az arannyá változott! S hogy nem túlzunk, arra bizonyíték az a 37 aranylemez, 5 platinalemez és 4 Mahasz-díj, amellyel méltatták Hauber eddigi munkásságát. Mert Zsolt olyan zenszerző és előadóművész, aki pontosan tudja, mikor mire van szüksége a hallgatóságnak, és annak megfelelően alkot. Követi a trendeket, ám mégis mindig önazonos tud maradni.

Biró Zsolt kérdéseinek pedig – ahogy eddig egyetlen vendége sem – ő sem áll majd ellen: egy roppant részletes, izgalmas és szakmai beszélgetésre számíthatunk ha csütörtök este a Fáklya Rádió Cool-Túra című műsorát választjuk! Szóval szerintünk nem kellene kihagyni, most sem!

Az adás élőben hallgatható a https://faklyaradio.hu vagy https://myonlineradio.hu/faklya-radio linkre kattintva!

Sőt, a múlt hét óta már élőképpel is jelentkeznek a stúdióból, amelyet itt lehet követni:  https://www.twitch.tv/faklyaradio