Házasság első látásra jelentkezés – infok itt!

A Házasság első látásra egy izgalmas reality műsor, ahol a szereplők vakon, szakértők segítségével házasodnak össze.

A műsorban olyan embereket keresnek, akik az elmúlt időszakban rengeteg lehetőséget kipróbáltak, hogy megtalálják az igaz szerelmet, de ez mostanáig mégsem sikerült nekik.
A reménytelennek tűnő társkeresés és a félresikerült randevúk után a pszichológia és a társadalomtudomány területén elismert szaktekintélyekre bízzák magukat, akik gondosan, tudományos alapokra támaszkodva kutatják fel számukra a tökéletes társat.

A pár tagjai legelőszőr az esküvőn, az oltár előtt pillantják meg egymást és miután kimondták a boldogító igent, kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. A Műsorban való részvételhez a jelentkezőnek el kell fogadnia a Műsor koncepcióját képező házasságkötési kötelezettséget a házasság jogi következményeinek tudomásulvételével.

A kérdés már csak az, hogy 2 hónap együttélés után hogyan döntenek majd: együtt maradnak vagy elválnak?
A „Házasság első látásra” című műsor óriási sikerrel fut számos külföldi országban: Dániától kezdve, Hollandián, Anglián, Amerikán, Ausztrálián át, csak hogy párat megemlítsünk közülük.
A műsor segítségével világszerte rengetegen megtalálták életük párját, sőt vannak, akiknél kisbabával is gyarapodott a család.

Ha szeretnél részt venni a műsorban, és megtalálni a szerelmet ezen a nem mindennapi módon, itt találsz minden fontos információt a jelentkezéshez:

Jelentkezési feltétel:

  • Betöltötted a 23. életévedet.
  • Elfogadod a műsor szabályait és feltételeit.

Jelentkezés:

A jelentkezést online lehet benyújtani a TV2 Play oldalán

A jelentkezéshez szükséges:

  • Kitölteni a jelentkezési űrlapot.
  • Feltölteni egy rövid bemutatkozó videót magadról.
  • Válaszolni a feltett kérdésekre.

 

A kiválasztási folyamat:

A jelentkezések alapján a műsor szerkesztői kiválasztják azokat a jelölteket, akiket meghívnak egy személyes interjúra. Az interjú során a szakértők jobban megismerik a jelölteket, és felmérik, hogy alkalmasak-e a műsorban való részvételre.

A házasságkötés:

Ha a kiválasztási folyamat során sikeresen szerepelsz, a szakértők összeházasítanak egy másik, a személyiségedhez és értékeidhez illeszkedő jelölttel. A házasságkötésre a műsor keretein belül kerül sor.

Fontos megjegyzések:

  • A Házasság első látásra egy reality műsor, ami azt jelenti, hogy a szereplők magánélete nyilvánosságra kerül.
  • A műsorban való részvétellel a szereplők lemondanak a privát szférájuk egy részéről.
  • A házasságkötés jogilag érvényes, de a műsorban való szereplés nem garancia a boldog házasságra.

Ha úgy érzed, hogy ez a műsor tökéletes lehetőség a szerelmed megtalálására, és készen állsz a kalandra, ne habozz, jelentkezz a Házasság első látásra következő évadába!

További információk: