Honvédelmi tábor jelentkezés – hasznos infok itt!

A honvédelmi táborok remek lehetőséget nyújtanak a fiataloknak, hogy betekintést nyerjenek a katonai életbe, új ismereteket és tapasztalatokat szerezzenek, miközben rengeteg kalandban és izgalmas programban vehetnek részt.

Ha szeretnél részt venni egy honvédelmi táborban, a következő lépéseket kell követned:

1. Válassz tábort:

A Magyar Honvédség (MH) az országban mintegy 50 helyszínen szervez honvédelmi táborokat a nyári szünetben. A táborok tematikája és időtartama változatos, így biztosan találsz olyat, ami felkelti az érdeklődésedet.

A táborok listáját és a tematikák leírását megtalálod az MH honlapján: https://honvedelmitabor.hu/

2. Jelentkezz:

A jelentkezést online kell benyújtani a honvedelmitabor.hu oldalon. A regisztrációt követően kitöltheted a jelentkezési űrlapot, és csatolnod kell a szükséges dokumentumokat (pl. szülői hozzájáruló nyilatkozat).

3. Jelentkezési határidő:

A jelentkezési határidő táboronként változó, de általában áprilisban van. Érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert a helyek gyorsan betelnek.

4. A tábor:

A táborban a résztvevők megismerkedhetnek a katonai alapismeretekkel, fegyverekkel, felszerelésekkel, kiképzésen vehetnek részt, és kipróbálhatják magukat különböző katonai feladatokban. Emellett sportolhatnak, túrázhatnak, csapatépítő programokon vehetnek részt, és új barátokat szerezhetnek.

További információk: