Ingyenes babacsomag 2024: ide érdemes benézned, jöhet egy kis hasznos meglepi!

2024-ben is elérhetők ingyenes babacsomagok, amelyek nagy segítséget nyújthatnak az újdonsült kismamáknak. Ezek a csomagok edukációs anyagokat, termékmintákat és kuponokat tartalmaznak, amelyek jól jöhetnek a gyermek születésekor. Íme néhány hely, ahol beszerezheted az ingyenes babacsomagot:

Pelenka.hu: Június 20-től újra regisztrálhatsz a Babaváró csomagra. Siess, mert gyorsan elfogy!
“A Pelenka.hu Babaváró csomagba összeválogattunk neked pár hasznos dolgot, ami segítségedre lehet az anyaság kezdetén. Mit jelent ez pontosan?

Egyszerűen azt, hogy ebben a csomagban találni fogsz praktikus eszközöket, ajándék termékeket, kedvezményes kuponokat, kelengyelistát, valamint hasznos tanácsokat és oktatóanyagokat, amelyekre szükséged lehet ebben az időszakban.

Mindezt kényelmesen el is küldjük neked futárszolgálattal!” – írják

Müller.hu: Regisztráció után exkluzív kuponfüzetet küldenek a gyermek születése alkalmából.

“A gyermek az élet egyik legnagyobb ajándéka. Csatlakozzon babaprogramunkhoz, hogy meglephessük ajándékunkkal és általunk kínált vonzó lehetőségekkel, kedvezményekkel segíthessük kisgyermekes mindennapjait. Ismerkedjen meg legújabb termékeinkkel, használja ki az általunk kínált ajánlatokat, értesüljön mindig a legelsők között akciós napjainkról, újdonságainkról.
Minden megteszünk azért, hogy üzleteinkben kiváló minőségű termékek széles választékával álljunk kisgyermekes vásárlóink rendelkezésére. Babaápolási termékek, babaételek, pelenkák, játékok várják üzleteinkben. Természetesen nem csak a legkisebbekre, hanem az anyukákra is gondolunk. Drogéria, parfüméria, háztartás, harisnya, kézimunka, papír-írószer és natúr részlegünk az egész család számára kiváló minőségű termékeket kínál.
Csatlakozzon Ön is “A mi babánk” programunkhoz!” – írják

MiniManó: Minden ajándékcsomag tartalmaz egy MAM Anti-Colic cumisüveget és egy MAM Start cumit. A díjmentes várandós ajándékcsomagunkba az ajándékok folyamatosan érkeznek be, ezért az ajándékcsomagok átvétele és kiküldése az alábbi feltételek mellett történik.

PromoBox: Babaváró és Édes Kisbabám csomagok érhetők el regisztrációval.

Welcome Baby:

Ingyenes várandós csomag meglepetés ajándékokkal és edukációs anyagokkal.

Welcome Baby csomag jelenleg országosan 114 szakrendelő és ultrahang diagnosztikai intézetben valamint kórházban hozzáférhető. Facebook oldalukon vagy a weboldalukon tudtok érdeklődni, hol tudjátok átvenni!

Alma gyógyszertár babacsomag, ingyenes csomag

Van benne többféle sensitive öblítő minta, előke, pelenkázó alátét, popsitörlő, pelus, babakanál, várandóskiskönyvnek mappa.
Ehhez az édes kisbabám nevű alkalmazást kell letölteni és abban regisztrálni.
A kapott kóddal akár azonnal mehettek is bármelyik Alma gyógyszertárba és megkaphatjátok a csomagot.

További részletekért látogass el a lehetőségek, és ne maradj le az ingyenes lehetőségekről!