Ismét adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz Plusz

Ismét adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz Plusz május 18-án, ahol a Bátor Tábor Alapítvány javára gyűjtenek adományt. Az élő adás házigazdája Barabás Éva lesz.

A különkiadásban a nézők megismerhetik a Bátor Tábor munkáját, az érintett családok szívszorító történeteit, a profi egészségügyi csapatot, de a tábor motorjait, az önkénteseket is. A Bátor Tábor több mint két évtizede nyújt gyógyító élményeket súlyos vagy tartós betegséggel küzdő gyermekeknek és családjaiknak.

A hónapokig vagy akár évekig tartó kezelések miatt a kis betegek gyerekkora nem az aktív és önfeledt játékkal telik. A Bátor Tábor ingyenes táborai, kórházi, iskolai és online programjain a kihívások és sikerélmények gyógyító ereje révén a gyerekek növelik önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket, és visszakapják a betegség miatt elveszett gyerekkorukat. A Bátor Tábor 2001 óta már több mint 20 000 élményt adott súlyosan beteg gyerekek és családjuk részére.

A Fókusz Plusz legutóbbi jótékonysági akciója során 11 millió forintnyi adomány érkezett be a nézőktől. Az elmúlt évek alatt megközelítőleg 120 millió forint támogatás gyűlt össze a Bátor Tábornak a Fókusz Plusz különkiadásai során. Az adománygyűjtéshez bárki csatlakozhat, nemcsak az adás ideje alatt, de egész évben bármikor, akinek fontos, hogy a beteg gyerekek visszakapják gyerekkorukat. A 13600-as telefonszámra küldött 02 szövegű SMS elküldésével, vagy a szám felhívásával, majd a 02-es mellék beütésével bruttó 500 forinttal támogatja a Bátor Tábor Alapítvány munkáját.

A Fókusz Plusz május 18-án, szombat este 18:55-kor kezdődik az RTL csatornán.

A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes programjait kizárólag adományokból tartja fenn. Az adó 1%-os felajánlások nélkül élményterápiás programjaik jelentős részét nem tudják megtartani. A felajánlás módjáról a következő linken lehet többet megtudni: https://batortabor.org/hu/tamogass/egyszazalek