Izgalmas új sorozatok érkeznek a TV2 Csoport csatornáira

Izgalmas új sorozatok érkeznek a TV2 Csoport csatornáira januárban. Az amerikai, török és spanyol szériák a TV2-n és az Izaura csatornán láthatók majd. Lesz köztük dráma, romantikus történet és thriller is.

Országos tévépremierrel indul a január a TV2-n: másodikán kezdődik A három nővér című török dráma 16.45-kor, a főszerepben a Kegyetlen városból ismert Berker Güvennel. A történetet İclal Aydın, hazájában népszerű színésznő, újságíró és televíziós műsorvezető írta, könyve 2018-ban azonnal bestseller lett. A három nővér e szívhez szóló történet adaptációja. Türkan, Dönüş és Derya, a három testvér összetartó családként álmodoznak a jövőjükről. Szüleik, Nesrin és Sadik nagyon boldogok, hogy legidősebb lányukat egy jómódú családba sikerül beházasítaniuk. Azt azonban nem sejtik, hogy a jól csengő Korman név sötét titkokat rejt…

A három nővér hétköznap 16.45-kor

Január 8-án először lesz látható hazai televíziós csatornán az Utolsó fény című amerikai minisorozat. A TV2-n 22.55-kor kezdődő thrillerben egy család élete örökre megváltozik, amikor egy világméretű olajválság közepette a társadalom a globális katasztrófa küszöbén összeomlik. A főszerepben a Lostból ismert Matthew Fox látható, egy briliáns szakértőt alakít, akit a Közel-Keletre küldtek, hogy kivizsgálja, miért vall kudarcot a vállalata. Amikor a probléma az egész világra átterjed, sietnie kell, hogy megoldást találjon, mielőtt túl késő lenne, miközben a családját is meg kell védenie.

Országos tévépremier – Utolsó fény

Január 15-én újabb országos premier vár a TV2 nézőire. 22:55-kor Alexandre Dumas klasszikusának modernizált változata, a Montecristo bosszúja veszi kezdetét. A főszerepben az Árva angyalból ismert William Levy látható. A spanyol sorozat egy rejtélyes, vagyonos techcég tulajdonosról szól, akinek nem ismert a múltja, és rengeteg az irigye, akik közül egy, a spanyol arisztokráciához kötődő üzletember megpróbálja megszerezni Montecristo nevű startupját. Csakhogy azt nem tudja, hogy olyasvalakiről van szó, akinek évtizedekkel korábban keresztbe tett, és akit csakis a bosszú éltet.

Montecristo bosszúja – január 15-től a TV2 műsorán

Az Izaura csatorna is tartogat újdonságot a sorozatkedvelőknek: január 23-án 21 órától jön a Bosszú tűsarkon című török széria. Oya (Gokce Bahadir) sikeres nőgyógyász, aki szenvedélyesen szereti a munkáját. Múltja azonban rányomja bélyegét mindennapjaira, középiskolás korában osztálytársai súlyosan megalázták, lelkileg bántalmazták. 20 évvel később visszatér a falujába és szembenéz a traumáival, három bántalmazójával. A négy nő találkozása féltékenységhez, haraghoz és végül gyilkossághoz vezet. A tévésorozat érinti a manapság is gyakori iskolai bántalmazás témakörét.

Országos tévépremier az Izaura TV-n – Bosszú tűsarkon

Január 26-án ismét a TV2-re érkezik egy újdonság: országos premier keretében váltja a nagy sikerű Testvéreket 15:40-től a Gülcemal. A törökországi Bursa városában játszódó történet főszereplője Gülcemal, egy gazdag férfi, aki megölte apját, ezért anyja megátkozta. A szövevényes családi dráma 30 évvel korábban kezdődött, és a férfi egész életére kihat, míg nem találkozik a gyönyörű, titokzatos Dévával.. A drámai sorozatban olyan ismerős arcok tűnnek fel, mint a Remények földjéből ismert Murat Ünalmis, vagy a gyönyörű török színésznő, Melis Sezen , akit az Elárulva című szériában láthatott a magyar közönség.