Joy napok 2024 – infok, időpontok itt

JOY-napok 2024: Akciós vásárlási fesztivál

A JOY magazin, Magyarország egyik legkedveltebb női magazinja, nem csupán a legfrissebb trendekről, sztárhírekről és divatról tájékoztatja olvasóit, de a vásárlásban is örömteli élményt nyújt a JOY-napok rendezvénysorozatával.

Évente kétszer, tavasszal – idén nyáron –  és ősszel a JOY-napok keretében több mint 2000 üzletben 10-70%-os kedvezményeket érhet el kuponok segítségével. A vásárlási élményt különleges programok teszik még színesebbé a budapesti és vidéki bevásárlóközpontokban.

A JOY-napok nem csupán a vásárlás szerelmeseinek kedvez, de kiváló marketingeszköz is a szponzorok számára. A rendezvények kiemelkedően magas látogatószámmal büszkélkedhetnek, így ideális platformot nyújtanak a sales-marketing célok eléréséhez és a befektetések megtérüléséhez.

A JOY-napok hivatalos weboldala a joynapok.hu, ahol a kuponok mellett hírek, újdonságok és promóciók várják az érdeklődőket. A regisztrált felhasználók száma már meghaladja a x ezer főt, így a platform egyre bővülő adatbázisa marketing célokra is hasznosítható.

Joy napok 2024

A következő Joy napokat 2024. június 6-9. között tartják meg.

A töltsd le a Joy appot és értesülj elsőként a kedvezményekről

Bővebb: Joy napok 2024