Június 7-én nyit a váci strandfürdő

Június 7-én izgalmas új fejezet kezdődik a váci Szentháromság téren, hiszen a Váci Sport Nonprofit Kft. örömmel jelenti be, hogy a város kedvelt strandfürdője ezen a napon nyitja meg kapuit az idei szezonra.

Nyitvatartási rend:

  • Június 3-6. között: A 33 méteres medencében vízcsere lesz, így ezekben a napokban sajnos nem lesz lehetőség a medence használatára.
  • Június 6. (csütörtök): Technikai napot tartunk, így az uszoda és a strand zárva lesz. Ez alkalommal fontos karbantartási munkákat végezünk, hogy a nyitásra minden tökéletes állapotban várjon titeket.
  • Június 7. (péntek): Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy ezen a napon végre megnyitjuk a strandra vezető kapukat! A bejáratot a Szentháromság tér felől érhetitek el.
  • Június 14. (péntek): A 25 méteres medencét ezen a napon zárjuk le. A látogatás továbbra is a Szentháromság térről nyíló bejáraton keresztül történik majd.

Újdonságok a területen:

Az idei szezonra számos izgalmas újdonsággal készülnek! Néhány hónappal ezelőtt sikeresen lezajlott az uszoda belső hálózatának korszerűsítése. Ennek eredményeként az internetkapcsolat tízszeresére nőtt a korábbihoz képest, miközben a szolgáltatási díj jelentős csökkenése is bekövetkezett. Így mindenki számára még könnyebb lesz kapcsolatban maradni és élvezni a strandfürdő nyújtotta kényelmet és szórakozást.