Kézilabda, férfi Európa-bajnokság, középdöntő, Magyarország–Horvátország: tévében, online közvetités

A 2024-es férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában, szombaton 17:15-kor Magyarország és Horvátország mérkőzik meg egymással. A mérkőzést Magyarországon az M4 Sport közvetíti élőben.

Az online közvetítést a következő platformokon lehet követni:

  • M4 Sport Online
  • Eurosport Player
  • DAZN

A mérkőzés helyszíne a kölni Lanxess Arena.

  A magyarok az olimpiai kvalifikációs kontinenstorna csoportkörében Montenegrót, Szerbiát és Izlandot is legyőzték Münchenben, így a maximális két ponttal jutottak a kölni középdöntőbe, amelynek első fordulójában, csütörtökön 30-29-re kikaptak Ausztriától.

A magyar válogatottnak a vereségtől eltekintve Chema Rodríguez motiváltsága nem lankadt, és továbbra is az elődöntős szereplésért küldi harcba csapatát. A horvátok ellen nem hibázhatunk, ha elődöntőbe szeretnénk szerepelni.

A horvátok első középdöntős meccsükön egy nagyon szoros találkozót játszottak Franciaországgal, félidőben még döntetlen volt az állás, végül pedig 2 góllal maradtak alul. A horvátok elleni mérkőzésen a magyar válogatottnak mindent bele kell adnia, ha elődöntőbe akar jutni.

Magyarország–Horvátország kézilabda online

 Az Európa-bajnokság győztese – illetve a kvótával még nem rendelkező legjobb csapat – kijut a nyári, párizsi olimpiára. A következő két legjobb együttes, amely még nem kvalifikált az ötkarikás játékokra vagy selejtezőtornára, részt vehet a márciusi selejtezőn, amelyre a magyar csapat már korábban biztosította a helyét.