Komáromi Napok 2024 – programok, infok itt!

A Komáromi Napok 2024. április 26. és május 1. között zajlanak. A fesztivál Dél-Komáromban és Észak-Komáromban (Szlovákia) kerül megrendezésre, a Duna mindkét partján. A programok között koncertek, színházi előadások, sportesemények, gyerekprogramok, kirakodóvásárok és még sok minden más szerepel

A fesztivál hivatalos megnyitója április 26-án lesz, pénteken 17 órakor a Komáromi Város Egressy Fúvószenekarának koncertjével. Ezt követően REPUBLIC koncertet tartanak 20 órától. A hétvége folyamán fellép még a Mystery Gang, a Rolling Stones tribute zenekar, a Szélforgó Gyerekzenekar és még sokan mások.

A Komáromi Napok kínálatában számos családi program is szerepel. A Duna-parti sétányon gyerekjátszóházat, arcfestő standot és kézműves foglalkozásokat is találhatnak a gyerekek. A szülők eközben koncerteket hallgathatnak, vagy kipróbálhatják a helyi specialitásokat a gasztronómiai sátorban.

A fesztivál zárónapján, május 1-jén katonai parádéval ünneplik a magyar államiság napját. A nap folyamán még lesz koncertek, színházi előadások és sportesemények is.

A Komáromi Napok a régió egyik legnépszerűbb fesztiválja. Minden évben több tízezer látogató érkezik a fesztiválra, hogy élvezze a koncerteket, a programokat és a finom ételeket.

Ha idén tavasszal Komáromban jár, mindenképpen látogasson el a Komáromi Napokra!

További információkat a fesztiválról a következő weboldalon talál: https://www.komarominapok.sk/