Korlátlan italfogyasztás a Morrison’s 2-ben – mutatjuk a részleteket!

A Korlátlan italfogyasztás a Morrison’s 2-ben egy olyan akció, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek korlátlan mennyiségű italt fogyasszanak egy fix árért. Az akció minden nap érvényes, de az árak és a feltételek változhatnak az érkezés időpontjától és a választott italoktól függően. A részleteket megtalálhatod a Morrison’s 2 weboldalán. 🍻

Ha szeretnél egy kis szórakozást is a korlátlan italfogyasztás mellé, akkor a Morrison’s 2-ben játszhatsz biliárddal, csocsóval, pingponggal, vagy kipróbálhatod a vizipipa különlegességeiket. A helyen többféle zenei stílus is hallható, így biztosan találsz olyat, ami neked tetszik. 💃🕺

A korlátlan italfogyasztás megvásárlásával a belépés ingyenes, de csak egyszeri belépésre jogosít. A korlátlan italfogyasztás alapvetően egy csoportos kedvezmény, minden esetben a teljes társaságnak meg kell vásárolnia, csak akkor értékesítik, ha az együtt érkező és/vagy az egy csoportot alkotó vendégek mindegyike meg kívánja vásárolni. A korlátlan italfogyasztásos karszalaggal kikért ital külsős személynek való átadása esetén, az egész társaság korlátlan italfogyasztásos lehetősége megszűnik. A korlátlan italfogyasztás szabályairól és a kínált italokról bővebben olvashatsz a weboldalon. 🍾

Az italfogyasztás korlátlan lehetőségei:

Mielőtt alkoholt fogyasztasz, fontos, hogy egyél, mivel éhgyomorra veszélyesen intenzív lehet az alkohol hatása. Ha még nem ettél, mindenképpen egyél, amikor belépsz a Morri2-be!
Ajánljuk, hogy inkább hosszabb ideig elfogyasztható italokat válassz, például long drinkeket, mert így nem fogod kiütni magad.

Bármilyen italt iszol, mindenképpen tarts legalább fél órás szünetet az italok között, hogy legyen ideje a szervezetednek alkalmazkodni.
A korlátlan italfogyasztás mindennap elérhető, így nem maradsz le semmiről! Fontos azonban, hogy mértékkel igyál, hogy jól érezd magad, viszont ha túl sokat iszol, csak tönkre teszed a saját bulidat és a barátaidét is. Ne igyál túl sokat, túl gyorsan, túl erőset sohasem!

Ha nem tartod be a szabályokat és féktelenül iszol, és emiatt takarítani kell utánad, akkor 10.000 Ft takarítási költséget kell fizetned.

Ezeket a szabályokat azért kérjük, hogy tartsd be, mert a Morrison’s 2-ben tényleg korlátlanul fogyaszthatsz alkoholos italokat. Az alkohol nem vicc, vedd komolyan, veszélyes is lehet! Ha mértéktelenül iszol, azzal veszélyeztetheted magadat és másokat is.

A Morrison’s 2 szórakozóhely elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás mellett, ezért a fenti szabályok betartása kötelező, és fenntartjuk a jogot a láthatóan ittas vendégek elküldésére, valamint végleges kitiltására.