Lezuhant a Gellért-hegyről, a helyszínen életét vesztette egy férfi

A Sziklatemplom felett lévő kereszt mellől zuhant a méllybe egy férfi kedd kora délután. – tudta meg a metropol
A tragégia előtt egy portugál turista lefotóztal a férfit aki szemmel láthatóan ittas állapotban volt és a tájat nézte.

Ott volt egy férfi, amikor fenn jártunk. Annyit tudok, hogy nagyon részegnek tűnt

nyilatkozta a szemtanu

A portugál fiatal egy képet is küldött a metropolnak, ahol jól látszik, hogy a férfi a bizonságot jelentő korátot átlépve, azon ülve szemléli a tájat. Hátizsákja a kereszet körülvevő kerítésre van akasztva. Egy következő képen már az látszik ahogy a hátizsák gazdátlanul lóg az említett kerítésen. (Az említett képeket szerzői jogok miatt nem használtuk fel, megtekinthetőnek a metropol cikkében.)

Az áldozat egy 63 éves budapesti férfi, viszont a baleset okai eddig tisztázatlanok. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget – erről a ripostnak adtak tájékoztatást. Kérdéses azonban még az, hogy a férfi baleset áldozata lett vagy szándékosan vetett véget életének.


Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!


Indexkép: budapestkörnyéke.hu helyszíni fotója
Forrás: metropol, budapestkörnyéke

    Köszönöm, hogy elolvastad a cikket. Az Imprex hírportál alapítója vagyok és jelenleg egyedül üzemeltetem a weboldalt. Jelenléteddel hozzájárulsz, hogy hírportálom növekedhessen és egyre több emberhez juthassanak el az Imprexen közzétett hírek.