Ludovika fesztivál 2024 – infok itt!

A Ludovika Fesztivál 2024-et május 9-11. között rendezik meg a Ludovika Campuson. Idén is háromnapos programkínálattal várják az érdeklődőket: szabadegyetemi előadásokkal, koncertekkel és bulikkal, a szombati napon pedig a már hagyományos családi programokkal és bemutatókkal.

A fesztivál programja a következőket foglalja magában:

  • Szabadegyetemi előadások: Ismert szakemberek tartanak előadásokat aktuális témákról, mint például a biztonságpolitika, a klímaváltozás vagy a mesterséges intelligencia.
  • Koncertek: A fesztiválon fellépnek népszerű magyar együttesek és előadók, mint a Halott Pénz, a Wellhello és a Bye Bye Bye.
  • Bulik: A fesztiválon DJ-k és zenekarok gondoskodnak a jó hangulatról.
  • Családi programok: A szombati napon a családoké a főszerep. Játékok, vetélkedők, kézműves foglalkozások és bábszínházi előadások várják a kicsiket és nagyokat.
  • Bemutatók: A fesztiválon bemutatkoznak a Magyar Honvédség és a Rendőrség egységei. A látogatók megismerkedhetnek a katonai és rendőri felszerelésekkel, fegyverekkel és járművekkel.

A Ludovika Fesztivál ingyenesen látogatható. A fesztiválról további információkat a hivatalos weboldalon találhat: https://ludovikafesztival.uni-nke.hu/

A fesztiválra a Ludovika Campuson lehet eljutni tömegközlekedési eszközökkel. A 2-es villamos megállójától (Ludovika tér) gyalogosan 5 perc alatt elérhető a fesztivál helyszíne.

A fesztiválra ingyenes belépés biztosított. A fesztiválon ételt és italt lehet vásárolni. A fesztivál területén tilos a dohányzás. A fesztiválon tilos bevinni üveget és éles tárgyat.

A Ludovika Fesztivál egy nagyszerű program minden korosztály számára. Ha májusban Budapesten tartózkodik, mindenképpen látogasson el a fesztiválra!