Ma este élőben! Ebugatta, a kulturált és felelős állattartásért 

A Fáklya Rádió Cool-Túra című műsorában június 27-én este 8 órától Petrus Krisztina, kommunikációs szakember, az ZöldEb-Ebugatta Kutyások Napja főszervezője lesz Biró Zsolt vendége. Ismét érdemes lesz hallgatni az adást! 

Petrus Krisztinát egyébként sokan úgy ismerik, mint az „EbugattaKriszti”, hiszen az Ebugatta tulajdonosáról van szó. Krisztina műsorvezetőként több évig az Ebugatta című műsorban, majd az RTL Klubban szerepelt, illetve folyamatosan közreműködik állatvédelemmel foglalkozó jótékonysági programokon is, honlapjuk látogatottsága pedig szintén tiszteletre méltó. Amit Krisztina csinál, abból sugárzik, hogy imádja az állatokat, s persze azon belül is a kutyákat. Ám tényleg minden állat a szívügye. Éppen ezért ő az alapítója az Állatvédelmi Kódexnek. Életcéljának tekinti, hogy az embereket megismertethesse a kulturált és felelős állattartással. Ugyanis a kutyák nagyon fontos részét képezik az életünknek, ám sokszor nem kapnak megfelelő gondoskodást és figyelmet.

Az Ebugatta viszont segít abban, hogy megtudd, hogyan lehet boldogabbá tenni a kisállataink életét, és hogyan lehetünk jobb gazdik. Egy olyan közösség jelent az Ebugatta, ami az állatok szeretetére és tiszteletére épül, pozitív, edukációs és szórakoztató tartalmakat kínál, nagyszerű, informatív és szórakoztató rendezvényekkel. Szóval Ebugattásnak lenni jó, de erről Bizsónak majd nyilván nagyon sokat mesél Krisztina, hiszen a téma kimeríthetetlen, Bizsó soha nem fogy ki a jobbnál-jobb kérdésekből, Petrus Krisztina pedig ha tehetné, talán mindig az életének erről a részéről beszélne.

Ám nem árt tudni, hogy Krisztina több cég kommunikációs tanácsadója és menedzsere, a pet social media mellett márkaépítéssel és közösség építéssel foglalkozik. Több éve Magyarország legnagyobb kkv marketing trendeket bemutató fesztiváljának, a Magyar Marketing Fesztiválnak PR- és konferencia menedzsere. Szakképzett és tapasztalat szakember, aki tudásának legjavát arra a nemes célra fordítja, hogy tájékoztassa az embereket. 

Hamarosan pedig egy igazán nagy rendezvényre készülnek, hiszen szeptember 22-én Budapesten a Klauzál téren egy ingyenes programot kínálnak az állatbarátoknak, amely a ZöldEb-Ebugatta Kutyások Napja nevet kapta. A látogatókat pedig 35 sátor biztosan várni fogja, ahol elérhetők lesznek az állatvédő egyesületek, szolgáltatók és tanácsadásra is sor kerülhet. A színpadon színes programok szórakoztatják majd a résztvevőket, hiszen lesz többféle kutyás bemutató, beszélgetések a felelős és kulturált állattartásról, különféle fajta ismertetők, kutya szépségverseny, gyermek programok és tombola is. Mindenkit várnak, akár kutyával, akár kutya nélkül, s azt is megsúgjuk, hogy a helyszínen jótékonysági vásárral, örökbe fogadható ebekkel várják majd a vállalkozó szellemű leendő gazdikat!

Erről a rendezvényről s természetesen minden Ebugattával, állatvédelemmel és felelős állattartással kapcsolatos témáról szó lesz majd, szóval érdemes lesz hallgatni az adást, nem csak kutyatulajdonosoknak! 

Füleljetek tehát a Fáklya Rádió Cool-Túra című adására június 27-én, este 8 órától www.faklyaradio.hu linkre kattintva, vagy akár nézzétek élőben a beszélgetést a twitch.tv/faklyaradio oldalon. Higgyétek el, most is hiba lenne kihagyni