Magyarul és spanyolul is csak őszintén!

A Fáklya Rádió Cool-Túra című magazinjának május 16-án, 20 órakor sorra kerülő adásában Bíró Zsolt vendége Antonio Such lesz, aki egy roppant érdekes beszélgetőpartnernek tűnik. Hallgassátok most is az adást, megéri!

Antonio Suchról érdemes tudni, hogy édesapja katalán, édesanyja pedig magyar. A most 22 éves srác Magyarországon született, így a magyar nyelvet is tökéletesen beszéli, ahogy természetesen a spanyolt is.

Később éveket él Spanyolországban, így megismerte azt az országot is: az ottani szokásokkal, ízekkel, zenékkel együtt. Megtapasztalta a temperamentumukat és az ország egész hangulatát. Így már nem csak édesapja révén mondhatja magát spanyolnak.

Antonio útja végül ismét Budapestre vezetett, s jelenleg is itt él. Spanyolországhoz sem lett hűtlen, évente kétszer biztos, hogy elutazik a mediterrán paradicsomba. Így ha valaki, akkor ő tényleg hitelesen tud arról beszélni, hogy mi a két ország közti különbség. Miért lehet imádni Magyarországot és miért lehet lelkesedni Spanyolországért? Mit lehetne átvinni innen oda, és onnan ide? Milyen a magyar és a spanyol emberek, s mit taníthatnánk egymásnak, ha találkoznánk?

Ilyen és ehhez hasonló izgalmas kérdések biztos, hogy elhangzanak majd május 16-án este 8 órától a Fáklya Rádió Cool-Túra című műsorában. Hallgassátok az adást a www.faklyaradio.hu linkre kattintva, vagy akár nézzétek élőben a twitch.tv/faklyaradio oldalon. Higgyétek el, most is hiba lenne kihagyni!