Majka koncert 2024 – időpontok, helyszínek

Majka, az ország egyik legkedveltebb és legsokoldalúbb előadóművésze 2024-ben is számos koncertet ad majd az országban.

2024. Márc. 23. Szo, 20:00 MAJKA 360° MVM Dome
jegyvásárlás

A rajongók régóta várták, és most végre itt a lehetőség, hogy elcsípjenek egy páratlan zenei élményt. Majka, az ország egyik legkedveltebb és legsokoldalúbb előadóművésze, aki egy elképesztő show-val teszi feledhetetlenné a 2024-es tavaszt. Az MVM Dome-ban megrendezésre kerülő koncert különlegessége, hogy a színpad a nézőtér középen helyezkedik el, így a rajongók minden irányból élvezhetik a látványos show-t.

Ez az első alkalom, hogy egy magyar előadó középszínpados koncerttel lép fel az MVM Dome-ban, és Majka büszkén vállalja ezt a kihívást. Hazánk első számú rapperét és legnépszerűbb televíziós arcát bemutatni már senkinek sem kell. Az is köztudott, hogy kivételes tehetséggel nyúl a szórakoztatáshoz, nem ritkán formabontó attrakciók formájában. A „MAJKA 360°” koncert címe utal a térbeli élményre, amit a küzdőtér közepén elhelyezkedő színpad biztosít majd.

„Komoly kihívás technikailag is körbe élményt adni látványban és hangzásban, valamint előadóként is bejátszani ezt a teret. Azt szeretnénk, ha a nézők egy kicsit jobban részesei lennének a bulinak velünk együtt, akik a színpadon állunk majd” – mondja a rapper, aki Veres Mónika Nikával, nagyszerű zenekarával, táncosaival és számtalan látványossággal készül a nem mindennapi attrakcióra.

Az MVM Dome impozáns létesítménye amfiteátrum jellegét tekintve tökéletes helyszín egy ilyen előadásnak. A „Majka 360°” koncert több száz lámpa, extra hang- és vizuáltechnika segítségével rendhagyó csomagolásba tervezi berobbantani a Füttyöst, a Belehalokat, a Mindenki táncolt és még tucatnyi slágert úgy, hogy a hatalmas térben bárhol elhelyezkedő néző felejthetetlen élményben részesüljön.

MAJKA – Bordány 2024

2024. JÚLIUS 5. PÉNTEK, 21:00

Bordányi Sportpálya

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Most is sok meglepetéssel, több fellépővel, élő koncerttel készülnek a szervezők. 2022-ben Rúzsa Magdi élő koncert, míg 2023-ban a Bagossy Brothers Company több, mint másfél órás szintén élő programja nyújtott felejthetetlen pillanatokat a résztvevőknek. A fellépők között szerepelt az elmúlt időszakban a 4S STREET együttes, DJ Náksi és DJ Dominique is. 2024-ben a színpadi programok sorát Molnár Tamás nyitja egy másfél órás élő koncerttel, majd érkezik zenekarával MAJKA, aki hatalmas showal lép a koncertezők elé most is! Az estet Cooky egy másfél órás DJ fellépéssel zárja, ezzel így egy egész estét betöltő programot kínálnak a szervezők a jegyvásárlóknak.

Az est programja:

  •  19.00  MOLNÁR TAMÁS – 90 perces élő koncert
  •  21.00 MAJKA – 90 perces élőkoncert
  •  23.00 COOKY – 90 perces DJ show

MAJKA koncert 2024.07.06 Keszthely, Viviera Beach

2024.07.06-án ismét jön a #BASSZUS a keszthelyi Viviera Beach nagyszínpadáról! MAJKA egy estére visszatér Keszthelyre és csapatával együtt ismét mindent átrajzol a Balaton parton.

Az ózdi fenegyerek egy generációkon átívelő fesztiválélményt varázsol nekünk, ahol egyszerűen MINDENKI TÁNCOL! Már nagyon várjuk, hogy újra együtt tomboljunk veletek ezen a fergeteges koncerten. Rajzoljuk át közösen az éjszakát…

MAJKA – STRAND FESZTIVÁL

2024. AUGUSZUTS 23. PÉNTEK, 22:30
Zamárdi