Májusban lesz az ErődFeszt 2024 Komárom – időpont, infok,

Az ErődFeszt 2024 egy háromnapos könnyűzenei fesztivál, amely május 3-5. között kerül megrendezésre a komáromi Monostori Erődben. A fesztivál célja, hogy a fiatal korosztályt is az erőd falai közé csalogatva népszerűsítse a történelmi helyszínt. A fesztivál 2019-ben indult útjára, és azóta már minden évben nagy sikerrel zajlik.

A fesztiválon minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot. A zenei programot a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadói színesítik, de fellépnek külföldi előadók is. A fesztiválon kívül számos más program is várja a látogatókat, például kézműves foglalkozások, táncbemutatók, színházi előadások, és családi programok.

A fesztivál helyszíne, a Monostori Erőd, Közép-Európa legnagyobb újkori erődje. A Duna partján fekvő erőd lenyűgöző látványt nyújt, és a fesztivál ideje alatt is megtekinthető.

A fesztiválra bérlet és napijegy is váltható. A bérletek már elérhetők, és kedvezményes áron kaphatók, ha december 31-ig megvásárolják őket.

Az ErődFeszt 2024 egy kiváló lehetőség arra, hogy egy izgalmas és szórakoztató hétvégét töltsünk egy történelmi helyszínen.