Mecsek Rallye 2024 – időpont, infok, útvonal

Időpont

Az 57. Mecsek Rallye 2024-ben június 13. és 15. között kerül megrendezésre. A verseny helyszíne Pécs és környéke, és az esemény a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. szervezésében zajlik.

Információk

A Mecsek Rallye az Országos Rally Bajnokság (ORB), ORB2, ORB3 és Historic Bajnokságok harmadik futama lesz az évben. A versenyzők különböző kategóriákban indulhatnak, és a rendezvény nem csak a versenyzők, hanem a nézők számára is izgalmas programokat kínál.

A versennyel kapcsolatos részletes információk, beleértve a résztvevők listáját, versenynaptárt és a versenyzői dokumentumokat, elérhetőek a Mecsek Rallye hivatalos weboldalán (Mecsekrallye)​​ (Rallye2.hu)​.

Útvonal

A verseny össztávja 569,66 km, amelyből 165,80 km a speciális szakaszok hossza. Az útvonal részleteit, valamint a lezárásokat és a nézői pontokat a verseny hivatalos térképe és programja tartalmazza. A verseny útvonalának pontos részleteit, a különleges szakaszok helyszíneit és a nézői zónákat megtalálhatók a verseny hivatalos weboldalán (Rallye2.hu)​​​.

A versennyel kapcsolatos bármilyen további információ, mint például a biztonsági szabályok és a szálláslehetőségek is elérhetők a Mecsek Rallye hivatalos weboldalán​ (Mecsekrallye)​.