Megvan a Cserkeszőlő fürdő nyereményjáték nyertes – Lezajlott a nyereménysorsolás

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ által meghirdetett autónyeremény sorsolása 2024. január 15-én, hétfőn került megrendezésre. A sorsolást közjegyző és két tanú jelenlétében tartották meg.

A kisorsolt nyugta az A27600094 AP számú pénztárgépen 0519/00005 sorszámmal került kiállításra. A szerencsés nyertes pilisszántói lakos.

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ nevében szívből gratulálunk a nyertesnek!

A fürdő minden kedves vendégének köszönetet mond, hogy megtisztelte őket látogatásával. A játékosaiknak pedig köszönetet mond a részvételért.

A fürdő 2023 évi változatlan árakkal várja szeretettel a kedves vendégeket!

Íme a hivatalos közlemény

“Tisztelt Játékosok, Kedves Vendégeink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ által meghirdetett autónyeremény sorsolást a mai napon közjegyző és két tanú jelenlétében a sorsolási bizottság megtartotta.
A sorsolás eredményesen zárult, a kisorsolt nyugta az A27600094 AP számú pénztárgépen 0519/00005 sorszámmal került kiállításra. A szerencsés nyertes pilisszántói lakos, akinek a nyereményhez szívből gratulálunk!
Minden kedves vendégünknek köszönjük, hogy fürdőnket választották, játékosainknak köszönjük hogy részt vettek nyereményjátékunkban!
Fürdőnkben és szálláshelyeinken 2023 évi változatlan árakkal várjuk szeretettel kedves vendégeinket”