Megvan a Farm VIP 2023 nyertese: Kiderült, ki lett a győztes

Véget ért a küzdelem: Kiderült, ki lett a Farm VIP 4. évadának győztese.

Befejeződött a Farm VIP negyedik évada. Elképesztő végjátékban Szabó Simon nyert, a győzelem mellett a 14 millió forintot is ő viheti haza.

Telefon, internet, hűtőszekrény, áram és vezetékes víz – csak néhány alapvető dolog, amivel biztos nem számolhatnak a verseny során a játékosok, akik november 20-tól minden hétköznap este feltűntek a TV2-n. A piros és sárga csapat gazdái gondoskodtak a rájuk bízott állatokról, kútból húzták a vizet, és azon dolgoztak, hogy a különböző termelési feladatokban jól teljesítsenek, az így kapott előnyökkel pedig komfortosabbá tegyék a csapatuk életét. Az erőpróbák és ügyességi versenyek pedig arról döntötek, ki az, aki maradhat a Farmon, és tovább versenyezhet a milliós fődíjért.

Piros színekben az üzletasszony Polgár Tünde, Balogh Edina színésznő, Lissák Laura táncművész, a Séfek séféből megismert Paprika Dorina, Rippel Feri világrekorder artistaművész, Szabó Simon és Sánta László színművészek és a fiatal énekes, Szabyest versenyeztek.

A sárgák nyolcasának tagjai: a Metal Lady, Bíró Ica, az egykori szépségkirálynő, Kiss Daniella, a modell, Ripli Zsuzsi és Takács Zsuzska, aki most Zámbó Krisztián nélkül száll versenybe, valamint Rékasi Károly színművész, Kótai Mihály ökölvívó világbajnok, Vajda Johnny testépítő, és Lakatos Levente, író-youtuber.

Ha kíváncsi vagy, hogy Laky Zsuzsi vagy Szabó Simon kongatta meg elsőként a harangot, akkor kattints a videóra!