Mennyibe kerül egy Napi Mázli játék?

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. A Napi Mázlival a lottótársaság elsősorban azoknak a játékosoknak kedvez, akik előszeretettel játszanak kedvenc dátumaik számaival, és szívesen tennék próbára szerencséjüket egy gyorsabb, napi és dupla sorsolású játékkal.

Egy alapjáték ára: 400 Ft

Számtáblánként kiválasztható, hogy hányszoros téttel kívánja a játékos az adott számtáblát megjátszani. A tét lehet 1x-es (alaptét), 2x-es, 3-szoros, 4-szeres, valamint 5-szörös. Egy szelvényen maximum 4 számtábla játszható meg saját számokkal, de gépi számokkal 20 számtábláig kiegészíthető a szelvény.

Az egy adott számtábláért fizetendő díj a 400 Ft alapjátékár és a Tét szorzata. A Tétet a játékos számtáblánként határozhatja meg. Több számtábla kitöltése esetén a számtáblák ára összeadódik.

Az egy szelvényen megjátszott Napi Mázli játékokért fizetendő összeg a számtáblánként fizetendő díjak (tétek) összegének és a kiválasztott sorsolási napok számának szorzata.

Például: Ha ötszörös (5x) téttel szeretnél Napi Mázlit játszani 7 napon keresztül, akkor az ár: 400 Ft (alapjáték ára) x 5 (tét) x 7 (sorsolási napok száma) = 14.000 Ft.

A Napi Mázli mellett maximum 3 Jokerszám játszható meg, amelyek attól függően vesznek részt akár több Joker sorsoláson, hogy a Napi Mázli játék melyik napon és hány sorsolási napra kerül játékba küldésre. A Jokerszám(ok) akár 3 Joker sorsoláson is részt vehetnek.