Mikor húzzák a Napi mázlit? Íme a válasz!

A Napi Mázli egy olyan játék, amelyben egy Évet, az Év egy napját (hónapot és napot), valamint egy szimbólumot kell kiválasztani.

Az Év 00-99 közötti szám lehet, azaz az évszámok utolsó két számjegyét kell csak megadni.

Az Év napja a naptár 365 napja közül válaszható ki, a hónap sorszáma 01-12 között lehet a nap pedig 1-31 között. Csak valós, a naptárban is létező dátumok választhatóak, és február hónap esetében minden esetben csak 1-28 közötti nap jelölhető meg (azaz például a február 29. vagy éppen az április 31. nem megjátszható napok).

Választani kell egy szimbólumot is, az alábbi 20 számozott elem közül:

A kiválasztott dátum és szimbólum mellett meg kell adni a Tétet is azaz, hogy az alapjáték hányszorosával kívánja a játékos a Napi Mázli játékát megvásárolni. A nagyobb Tét nagyobb nyereményt is jelent adott elért találat esetén.

1 szelvény akár 14 egymást követő nap sorsolásaira is játékba küldhető.

A Napi Mázli játszható saját- és gépi számokkal. A cél az, hogy a játékos minél több találatot érjen el, azonban bármelyik 1 elem eltalálása is már nyereményt ér.

Mikor húzzák a Napi mázlit?

A Napi mázli sorsolásokra minden nap 23:00 óra és 24:00 óra között kerül sor.

Minden sorsolási napon ún. ikersorsolásra kerül sor (hasonlóan a Skandináv lottó játékhoz), azaz 1 húzásnak 2 sorsolási eredménye lesz: az ikersorsolás mindkét számsorsolása keretében 1-1 Év, az év 1-1 napja (hónap, nap), valamint 1-1 szimbólum kerül kisorsolásra.

A sorsolások eredményét nyomon követheted itt.