Mikor indul a VV12? Ekkor indul el a Valóvilág 2024!

Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át. Mindennapjaikat a nézők 24 órában követhetik nyomon az RTL+ streaming platformon, ahol a felhasználók teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek. 

A ValóVilág 12. évada 2024. május 5-én indul az RTL+-on és az RTL-en. A beköltöző show 21 órakor kezdődik, majd a Cool csatornán is követhető lesz a műsor.

Tizenkettedik alkalommal tehetik próbára magukat a villalakók, akik ezúttal is számtalan izgalmas kihívással találják szembe magukat, mígnem a végén egyvalaki kimondhatja: „Én vagyok az, aki mindent visz!” Az addig vezető út azonban megannyi Kiválasztással, Kihívással és Párbajjal teli.

Ha a villalakó minden akadályt legyőz, a Fináléban bizonyíthat és vívhat meg a nézők végső szimpátiájáért, valamint a főnyereményért. Féltett titkok, érzelmek, dráma, feszültség: a ValóVilág12 elképesztő fordulatokat tartogat mindenki számára!

A Beköltözés 21:00-tól élőben látható az RTL+ felületén, amellyel párhuzamosan az RTL nézői is szemtanúi lehetnek a villalakók bemutatkozásának és Villába lépésének. Ekkortól veszi kezdetét a játék, ami valóság: az RTL+ felhasználói pedig napi 24 órában streamelhetik mindazt, ami a Villa falain belül történik. Sőt, nemcsak betekintést nyerhetnek a ValóVilág12 játékosainak életébe, de mindent megtudhatnak kedvenceikről, a történésekről, valamint egyes exkluzív tartalmakat, csak az RTL+ felületén követhetnek nyomon.

Az Összefoglalók mindennap 20:00-tól az RTL+ felületén jelentkeznek, 22:00-tól pedig a Cool nézői is figyelemmel kísérhetik a villalakók életének legizgalmasabb történéseit. A játék, ami valóság és most már egész nap nézheted! Május 5-től az RTL+ felületén!

További információkat a ValóVilágról az RTL honlapján találsz: https://rtl.hu/valovilag