Mikor jár a Family frost autó? Íme a válasz!

“Merre jár az autó? Mikor érkezik hozzánk? Egyéni kérésem van és szeretném a kapcsolatot felvenni telefonon az illetékessel? Napi szinten feltett kérdések, melyekre nem mindig tudunk azonnal reagálni.

A választ magad is megkapod, ha a www.frost.hu weboldal ELÉRHETŐSÉGEK menü pontjába beviszed lakhelyed irányítószámát!

Ne fuss felesleges köröket, használd a FROST.HU-t!!!” – közölte a Family Frost.

Mit kell tudni a gyorsfagyasztásról?

A gyorsfagyasztás a legkíméletesebb és legmegbízhatóbb tartósítási forma. Az eljárás lényege, hogy az élelmiszereket különösen alacsony hőmérsékleten, sokkolva fagyasztják, megkímélve azokat a normál hőmérsékleten történő minőségromlási folyamatoktól.
A zöldségeket, gyümölcsöket néhány órával a szüret után fagyasztják le, megőrizve így azok magas tápanyag-, vitamin- és ásványianyag-tartalmát.
Míg a friss termékek már 1-2 napos állás során is jelentős mértékben veszítenek értékes anyagtartalmukból, addig a gyorsfagyasztottak a lefagyasztás pillanatában meglévő tulajdonságaikat a felolvasztásig biztosan megőrzik – ráadásul nem tartalmaznak semmiféle tartósítószert.

Van kiszállítási díj?

Tekintettel arra, hogy a rendeléseket a menetrend szerinti autó szállítja ki, a webshopos kiszállítás az ország egész területén ingyenes.

Fizethetek kártyával is?

Autóinknál jelenleg készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni

Family Frost útvonal

Honlapon a „Depókereső” címszó alatt az irányítószámod megadásával megjelenik a környékedet ellátó depó valamennyi elérhetősége. A pontos szállítási időpontért fordulj hozzájuk bizalommal.

Hétvégén is van kiszállítás?

Igen, autóink hétvégén is dolgoznak, viszont hétfőn és kedden egyes depóknál előfordulhat részleges szünnap.

Van-e termékgarancia?

“Igen, van: cégünk valamennyi termékére 100%-os garanciát vállalunk, így amennyiben bármelyikkel elégedetlen lennél, annak árát visszafizetjük.” – közötle a cég