Miss World Hungary – Magyarország Szépe 2024: Íme a döntősök névsora

A Miss World Hungary, Magyarország egyik legelismertebb szépségversenye, idén is megrendezésre kerül, ahol a legszebb magyar lányok mérik össze szépségüket, intelligenciájukat és tehetségüket. Az idei verseny különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen a döntősök között számos tehetséges és gyönyörű versenyző található.

A döntősök több fordulón keresztül bizonyíthatják rátermettségüket, ahol nem csak a szépségük, hanem a tehetségük és intelligenciájuk is megmérettetik. A verseny során különböző kihívások és feladatok várnak rájuk, amelyek során a zsűri pontozza teljesítményüket.

A végső döntő során a legjobb három versenyző közül választják ki Magyarország Szépét, aki képviselheti hazánkat a nemzetközi Miss World versenyen.

A Magyarország Szépe című gálaműsort június 23-án este, élőben láthatják a nézők a Dunán. A nemzeti döntőt új műsorvezetőpárosként Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert vezeti.

A győztes versenyző egy éven át a Miss World Hungary cím birtokosa lesz és lehetőséget kap hazánk képviseletére a Miss World világversenyen. Az idei verseny felkészítőtáborába 21 lány jutott be, közülük öten búcsúznak el a koronától a különböző alversenyek eredményei alapján.

A verseny igazgatói csak keveset árultak el arról, mivel készülnek idén a nézőknek, de a Duna délelőtti magazinműsora, a Család-barát vendégeiként annyit megosztottak, hogy új jótékonysági partnerrel működnek majd együtt és felújítják a magyar tervezők kreációit bemutató kreatív tourt.

„Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is rendkívül magas volt a jelentkezők száma, hiszen sokaknak vonzó a nemzetközi verseny lehetősége. Mindig hangsúlyozom, hogy egy ilyen versenyen a szépség önmagában nem elegendő. Előfordult, hogy már a válogatón úgy láttuk, ebből a lányból királynő lehet, de a viselkedése alapján mégsem volt méltó arra, hogy ő kapja a koronát” – mondta Sarka Kata versenyigazgató.

Miss World Hungary 2024 versenyzők

Cseh Jázmin
Grósz Adél
Horváth Alexandra
Kiss Kamilla
Neer Laura
Vajda Mercédesz
Ménes Sára
Csipak Zsuzsanna
Hamikus Renáta
Kassai Angéla
Lárencz Júlia
Pirlot Rachel
Bujdosó Virág
Szilágyi Maja
Geiger Zsanett
Haszonics Dóra
Katzenbach Andrea
Mocsári Dóra
Szivos Dalma Rebeka
Erdélyi Eszter
Tóth Rikker Fanni

Íme a döntősök névsora, képekkel