Művészetek Völgye Fesztivál 2024 Kapolcson – infok, programok itt!

A Művészetek Völgye Fesztivál a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválja, amely 2024-ben július 19-28. között kerül megrendezésre Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. A tíznapos fesztivál közel 2200 különleges programmal várja a látogatókat, köztük koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, gyermekprogramokkal, zöld programokkal, közösségi programokkal és interaktív játékokkal.

A fesztivál kiemelt eseményei között szerepelnek:

Koncertek: A fesztivál fellépői között idén is számos haza előadó szerepel.

Színház: A fesztivál színházi programja idén is színes és változatos lesz, köztük szerepelnek klasszikus és kortárs előadások, valamint gyermekszínházi előadások is.

Irodalmi programok: A fesztivál irodalmi programjai között szerepelnek irodalmi beszélgetések, könyvbemutató, és irodalmi estek is.

Gyermekprogramok: A fesztivál gyermekprogramjai között szerepelnek gyerekkoncertek, gyerekszínházi előadások, kézműves foglalkozások, és játszóterek is.

A Művészetek Völgye Fesztivál egy kiváló alkalom arra, hogy a Balaton-felvidék csodálatos természeti környezetében, színes és változatos kulturális programok közepette töltsön el egy felejthetetlen hetet.

A fesztiválra jegyeket és bérleteket már meg lehet vásárolni a fesztivál honlapján.