Napi mázli kitöltése – íme a hasznos infok

Az újonnan bevezetett Napi Mázli sorsjáték már elérhető a hazai lottózókban, és egy izgalmas lehetőséget kínál a játékosok számára. A szabályok egyszerűek és a nyeremények vonzóak. Nézzük, hogyan működik ez a játék és milyen nyerési esélyeket kínál!

A dátumot gyorstippel és kézzel is megadhatod, illetve játszhatsz online, valamint a lottózókban is kipróbálhatod a szerencsédet

A játék menete

 1. Év kiválasztása: Válassz egy évet, ami 00-99 közötti szám lehet, tehát az évszámok utolsó két számjegyét kell megadni.
 2. Dátum kiválasztása: Válassz egy hónapot (01-12 között) és egy napot (1-31 között) a naptárból. Fontos, hogy csak létező dátumok játszhatóak meg, tehát például február 29. nem választható.
 3. Szimbólum kiválasztása: Válassz egy szimbólumot a megadott 20 szimbólum közül.
 4. Tét megadása: Add meg, hogy az alapjáték hányszorosával kívánsz játszani. Az alapjáték ára 400 Ft, de a nagyobb tét nagyobb nyereményt is jelent.
 5. Sorsolási napok száma: Egy szelvényt akár 14 egymást követő nap sorsolásaira is megjátszhatsz.
 6. Jokerszámok megjátszása: Maximum 3 Jokerszámot is megjátszhatsz, amelyek részt vesznek a Joker sorsolásokon.

Példa egy játék kitöltésére

Tegyük fel, hogy a következőket választod:

 • Év: 23 (azaz 2023)
 • Dátum: július 15.
 • Szimbólum: csillag
 • Tét: ötszörös (5x)
 • Sorsolási napok: 7 nap

Az ár kiszámítása:

 • Alapjáték ára: 400 Ft
 • Tét: 5x
 • Sorsolási napok száma: 7

Összesen: 400 Ft x 5 x 7 = 14 000 Ft

Nyeremények és nyerési esélyek

A Napi Mázli játéknál minden eltalált elem (év, dátum vagy szimbólum) nyereményt jelent. A nyeremény összegét az elért találatok száma, a nyereményszorzó és a megjátszott tét határozza meg. Többszörös téttel megjátszott játék esetén a nyeremény is többszöröződik. A főnyeremény akár 100 millió forint is lehet.

A Napi Mázli játékban a nyeremények nem függnek attól, hogy adott nyerőosztályban hány játékos ért el találatot, így a játékosok egyéni eredményeik alapján nyernek.