Névre szóló névnapi köszöntők férfiaknak

Ebben az összeállításban névre szóló névnapi köszöntőket találsz férfiaknak, melyekkel egyedi és személyre szabott üdvözletet küldhetsz szeretteidnek.

Legyen szó családtagról, barátról vagy kollégáról, itt megtalálhatod a legszebb és legmeghatóbb jókívánságokat, hogy különlegessé tehesd számukra ezt a jeles napot.

Válogass kedvedre a változatos és szívhez szóló üzenetek között, és lepd meg a névnapos férfit egy igazán emlékezetes köszöntéssel!

István

Kedves István, neved napján, Ünnepeljük vidáman, nagy pompával. Kívánok Neked sok boldogságot, Egészséget, sikert és sok jó barátot!

Péter

Péter, ma a Te napod van, Legyen örömteli, ne legyen gondod. Nevess sokat, élj vidáman, Neved napján, barátokkal, boldogan!

János

János, ma rád ragyog a nap, Ünnepeljük, hogy a neved napja van. Legyen tele mókával és nevetéssel, Sok szerencsét kívánok, minden lépéseddel!

Zoltán

Zoltán, ma neved napja van, Kívánok Neked boldogságot, nagy vigalmat. Legyen életed tele vidámsággal, Ünnepeljük ma együtt, nagy lendülettel!

Gábor

Gábor, ma neved napja, Kívánok sok örömet és boldogságot mára. Legyen tele a napod vidámsággal, Szerencsével, egészséggel és jókedvvel!

László

László, ma Téged ünneplünk, Neved napján jókedvvel, vígan mulatunk. Legyen tele a napod szeretettel, Sok örömöt kívánok Neked, és vidám perceket!

Tamás

Tamás, ma Rád gondolunk, Neved napján sok boldogságot kívánunk. Legyen tele a napod nevetéssel, Sok sikert, egészséget, és rengeteg szerencsét kívánok!

Attila

Attila, ma ünnepeljünk Téged, Neved napján kívánok minden jót és szépet. Legyen életed tele örömmel és szerencsével, Ünnepeljük ma együtt, vidámsággal és szeretettel!

Ferenc

Ferenc, ma a neved napján, Boldogságot kívánok, vígan. Legyen tele a napod jókedvvel és tréfával, Legyen a neved napja tele poénokkal és mókával!

András

András, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod nevetéssel és jókedvvel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Miklós

Miklós, ma van a Te napod, Legyen örömteli, tele szeretettel és barátokkal. Nevess sokat, élj vidáman, Neved napján ünnepeljünk boldogan!

Balázs

Balázs, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Csaba

Csaba, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Béla

Béla, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

György

György, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Mihály

Mihály, ma neved napja van, Kívánok Neked boldogságot, nagy vigalmat. Legyen életed tele vidámsággal, Ünnepeljük ma együtt, nagy lendülettel!

Sándor

Sándor, ma Téged ünneplünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Ádám

Ádám, ma van a Te napod, Legyen örömteli, tele szeretettel és barátokkal. Nevess sokat, élj vidáman, Neved napján ünnepeljünk boldogan!

Zsolt

Zsolt, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Imre

Imre, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Dávid

Dávid, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Lajos

Lajos, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Károly

Károly, ma neved napja van, Kívánok Neked boldogságot, nagy vigalmat. Legyen életed tele vidámsággal, Ünnepeljük ma együtt, nagy lendülettel!

József

József, ma Téged ünneplünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Róbert

Róbert, ma van a Te napod, Legyen örömteli, tele szeretettel és barátokkal. Nevess sokat, élj vidáman, Neved napján ünnepeljünk boldogan!

Márk

Márk, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Krisztián

Krisztián, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Bence

Bence, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Gergely

Gergely, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Zsombor

Zsombor, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Marcell

Marcell, ma van a Te napod, Legyen örömteli, tele szeretettel és barátokkal. Nevess sokat, élj vidáman, Neved napján ünnepeljünk boldogan!

Benedek

Benedek, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Viktor

Viktor, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Dominik

Dominik, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Ákos

Ákos, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Kristóf

Kristóf, ma neved napja van, Kívánok Neked boldogságot, nagy vigalmat. Legyen életed tele vidámsággal, Ünnepeljük ma együtt, nagy lendülettel!

Patrik

Patrik, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Roland

Roland, ma van a Te napod, Legyen örömteli, tele szeretettel és barátokkal. Nevess sokat, élj vidáman, Neved napján ünnepeljünk boldogan!

Barnabás

Barnabás, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Norbert

Norbert, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Levente

Levente, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Szabolcs

Szabolcs, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Zalán

Zalán, ma neved napja van, Kívánok Neked boldogságot, nagy vigalmat. Legyen életed tele vidámsággal, Ünnepeljük ma együtt, nagy lendülettel!

Simon

Simon, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Vince

Vince, ma van a Te napod, Legyen örömteli, tele szeretettel és barátokkal. Nevess sokat, élj vidáman, Neved napján ünnepeljünk boldogan!

Bálint

Bálint, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Rikárdó

Rikárdó, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Máté

Máté, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Kornél

Kornél, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Gyula

Gyula, ma neved napja van, Kívánok Neked boldogságot, nagy vigalmat. Legyen életed tele vidámsággal, Ünnepeljük ma együtt, nagy lendülettel!

Bertalan

Bertalan, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Samu

Samu, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Botond

Botond, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Alfréd

Alfréd, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Csongor

Csongor, ma van a Te napod, Legyen örömteli, tele szeretettel és barátokkal. Nevess sokat, élj vidáman, Neved napján ünnepeljünk boldogan!

Dénes

Dénes, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Vilmos

Vilmos, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Zsigmond

Zsigmond, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Vencel

Vencel, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Kálmán

Kálmán, ma neved napja van, Kívánok Neked boldogságot, nagy vigalmat. Legyen életed tele vidámsággal, Ünnepeljük ma együtt, nagy lendülettel!

Andor

Andor, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Gusztáv

Gusztáv, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Áron

Áron, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Erik

Erik, ma neved napja van, Kívánok Neked boldogságot, nagy vigalmat. Legyen életed tele vidámsággal, Ünnepeljük ma együtt, nagy lendülettel!

Géza

Géza, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!