Névre szóló névnapi köszöntők nőknek

Ebben az összeállításban névre szóló névnapi köszöntőket találsz nőknek, melyekkel egyedi és személyre szabott üdvözletet küldhetsz szeretteidnek.

Legyen szó családtagról, barátnőről vagy kolléganőről, itt megtalálhatod a legszebb és legmeghatóbb jókívánságokat, hogy különlegessé tehesd számukra ezt a jeles napot.

Válogass kedvedre a változatos és szívhez szóló üzenetek között, és lepd meg a névnapos hölgyet egy igazán emlékezetes köszöntéssel!

Anna

Kedves Anna, neved napján, Ünnepeljük vidáman, nagy pompával. Kívánok Neked sok boldogságot, Egészséget, sikert és sok jó barátot!

Mária

Mária, ma a Te napod van, Legyen örömteli, ne legyen gondod. Nevess sokat, élj vidáman, Neved napján, barátokkal, boldogan!

Erika

Erika, ma rád ragyog a nap, Ünnepeljük, hogy a neved napja van. Legyen tele mókával és nevetéssel, Sok szerencsét kívánok, minden lépéseddel!

Katalin

Katalin, ma neved napja van, Kívánok Neked boldogságot, nagy vigalmat. Legyen életed tele vidámsággal, Ünnepeljük ma együtt, nagy lendülettel!

Zsuzsanna

Zsuzsanna, ma neved napja, Kívánok sok örömet és boldogságot mára. Legyen tele a napod vidámsággal, Szerencsével, egészséggel és jókedvvel!

Éva

Éva, ma Téged ünneplünk, Neved napján jókedvvel, vígan mulatunk. Legyen tele a napod szeretettel, Sok örömöt kívánok Neked, és vidám perceket!

Andrea

Andrea, ma Rád gondolunk, Neved napján sok boldogságot kívánunk. Legyen tele a napod nevetéssel, Sok sikert, egészséget, és rengeteg szerencsét kívánok!

Ilona

Ilona, ma ünnepeljünk Téged, Neved napján kívánok minden jót és szépet. Legyen életed tele örömmel és szerencsével, Ünnepeljük ma együtt, vidámsággal és szeretettel!

Margit

Margit, ma a neved napján, Boldogságot kívánok, vígan. Legyen tele a napod jókedvvel és tréfával, Legyen a neved napja tele poénokkal és mókával!

Eszter

Eszter, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod nevetéssel és jókedvvel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Nóra

Nóra, ma van a Te napod, Legyen örömteli, tele szeretettel és barátokkal. Nevess sokat, élj vidáman, Neved napján ünnepeljünk boldogan!

Judit

Judit, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Ágnes

Ágnes, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Anita

Anita, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Kinga

Kinga, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Sikerekkel és szerencsével, minden lépésedben!

Ildikó

Ildikó, ma neved napja van, Kívánok Neked boldogságot, nagy vigalmat. Legyen életed tele vidámsággal, Ünnepeljük ma együtt, nagy lendülettel!

Tünde

Tünde, ma Téged ünneplünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Barbara

Barbara, ma van a Te napod, Legyen örömteli, tele szeretettel és barátokkal. Nevess sokat, élj vidáman, Neved napján ünnepeljünk boldogan!

Krisztina

Krisztina, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Gabriella

Gabriella, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Edit

Edit, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Lívia

Lívia, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Evelin

Evelin, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Beáta

Beáta, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Nóra

Nóra, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Viktória

Viktória, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Zita

Zita, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Petra

Petra, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Klaudia

Klaudia, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Diána

Diána, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Orsolya

Orsolya, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Enikő

Enikő, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Lilla

Lilla, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Vera

Vera, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Luca

Luca, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Dóra

Dóra, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Katalin

Katalin, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Tamara

Tamara, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Noémi

Noémi, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Mónika

Mónika, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Blanka

Blanka, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Vivien

Vivien, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Csilla

Csilla, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Lívia

Lívia, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Nikolett

Nikolett, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Mariann

Mariann, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Éva

Éva, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Dorina

Dorina, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Erzsébet

Erzsébet, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Fanni

Fanni, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Katalin

Katalin, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Henrietta

Henrietta, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Hajnalka

Hajnalka, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Julianna

Julianna, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Dóra

Dóra, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Ildikó

Ildikó, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Gabriella

Gabriella, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Emese

Emese, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Renáta

Renáta, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Csenge

Csenge, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Szilvia

Szilvia, ma neved napját ünnepeljük, Sok örömet és boldogságot kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!

Melinda

Melinda, ma Téged ünnepelünk, Neved napján jókedvvel és vidámsággal köszöntünk. Legyen tele a napod örömmel és nevetéssel, Boldogsággal és sok szerencsével!

Helga

Helga, ma van a neved napja, Legyen örömteli, tele nevetéssel és vidámsággal. Kívánok Neked sok boldogságot és sikert, Szeretetet, egészséget és jó barátokat!

Valéria

Valéria, ma neved napját ünnepeljük, Sok boldogságot és sikert kívánunk Neked. Legyen tele a napod vidámsággal és nevetéssel, Szeretettel és szerencsével minden percben!